A Computacenter Services Kft. egy új piaci szereplő Magyarországon, aki egy globális ügyfélszolgálati irodát nyit 2013 októberében, a rohamosan fejlődő Dél-Pest alpiacon. A Computacenter Európa vezető IT szolgáltató vállalata. Az új magyarországi lokáció megnyitása, a cég globális ügyfélszolgálati terjeszkedésének egyik stratégiai lépése.

 

Pados Gergely, a Cushman & Wakefield Ügyvezető Igazgatója elmondta: “A hatékony szintelosztásoknak, valamint a minőségi kialakításnak köszönhetően a Haller Gardens egyre több bérlőt vonz. A bérbeadást nem utolsó sorban a jó marketing anyagok, béradási táblák és a professzionális ügynök csapat támogatja. Bízunk benne, hogy a Computacenter tranzakcióját több, hasonló jelentős ügylet követi majd a közeljövőben és Magyarország ismét keresett lesz az ügyfélszolgálatok és SSC irodák tekintetében.”

 

Dietmar Reindlaz IMMOFINANZ Group Irodaportfolió Igazgató hozzátette: “Nagyon örülünk, hogy a Haller Gardens irodaházban üdvözölhetjük a Computacenter Services Kft.-t. Ezzel az új tranzakcióval az épület bérbeadottsága 60% fölé emelkedett, mely az eddigi legmagasabb. Professzionális bérbeadással, marketinggel és kedvezményekkel a kihasználtság további növekedésére számítunk az elkövetkezendő hónapokban.”

 

Mark Badi, a Computacenter Nemzetközi Ügyfélszolgálati Igazgatója hozzáfűzte: “A végső döntést, miszerint belépünk a CEE régióba egy Magyarországon nyíló IT ügyfélszolgálati irodával, egy hosszú és kimerítő irodakeresési folyamat előzte meg Budapesten. A keresés során a Haller Gardens irodaházat választottuk cégünk első irodájának a CEE régióban. Mind az épület felszereltsége, mind a bérbeadó rugalmassága azt bizonyította, hogy hosszú távon ez a megfelelő ingatlan számunkra.”

 

A Cushman & Wakefield a Haller Gardens irodaház közös-kizárólagos bérbeadó ügynöksége.

 
A modern és korszerű 30,000 négyzetméteres Haller Gardens irodaház Budapest 9. kerületében helyezkedik el, közel a Duna folyóhoz és a Rákóczi Hídhoz. A Haller Gardens irodaház könnyen megközelíthető Budapest belvárosából, csak úgy, mint a Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtérről.

 

Cushman