Akadémia Park Officium Irodaház

Térkép
Utcakép
Utcakép megnyítása
1026 Budapest, Hűvösvölgyi út 21-23.

Iroda bérleti díj (m2 / hó)

15 - 17 €/m2 + Áfa

Kiadó iroda:

9.000 m2

Minimum kiadó iroda: 400 m2

Területi adatok
Irodaház kategóriája: Zöld irodaházak
Épület státusza: Építés alatt
Irodaterület összesen: 13.200 m2
Minimum kiadó iroda : 400 m2
Kiadó iroda: 9.000 m2
Bérelhető irodák : 400 m2
Pénzügyi adatok
Iroda bérleti díj : 15 - 17 €/m2/hó + Áfa
Bérleti díj kalkulátor »
Parkolók
Tipus Parkolóhelyek Parkolási díj
A múlt és a jelen, a régi és a modern ötvözésével az Officium a közép-kelet-európai régió egyik legkülönlegesebb és kitűnő minőségű irodaépülete, amely 2011 első negyedévében nyitja meg kapuit. Az épület a II. kerületben, az egykori Hűvösvölgyi Laktanya területén megvalósuló Akadémia Park lenyűgöző, ősparkos környezetében áll. Az épület felújítást és átépítést követően ’A+’ kategóriás, mintegy 13.000 négyzetméter bérelhető területtel rendelkező irodaházzá válik.

Az Officium a budai belvárosi lokációnak köszönhetően kiválóan megközelíthető tömegközlekedéssel, de az épület alatt kialakított mélygarázs és a földfelszíni parkolók is a bérlők kényelmét szolgálják. Az irodaházat magas minőségű építészeti megoldások jellemzik. Az épületet az irodaterek átlagosan 3,4 méteres belmagassága, hatalmas üvegfelületei, a klasszicista és XXI. századi, modern belső terei, valamint 400 négyzetméteres panorámás tetőterasza teszi vonzó, minden igényt kielégítő, innovatív munkakörnyezetté.

A BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assesment Method) Európában piacvezető, de világszerte elismert környezetvédelmi minősítési rendszer, amely az országonkénti sajátosságokat is figyelembe veszi. Az Officium az elérhető legmagasabb, a „kitűnő” minősítési fokozat megszerzését tűzte ki célul, mellyel egyedülálló lesz Magyarországon, sőt Európában is a második ilyen épület. A BREEAM minősítés megléte garanciát nyújt a bérlőknek

Gyors ajánlatkérés

Kérj egy gombnyomással ajánlatot a kiválasztott irodákról! Az irodák hozzáadásához kattints ikonra!

Kiválasztott irodák:
Nincs kiválasztott iroda
(m2) (m2)

Irodaház szűrő

Bérleti díj (€ /m2/hó)

-

Iroda terület (m2)

-

Munkaállomás ára (db)

-

Munkaállomások száma (db)

Hasonló irodák