Gyors ajánlatkérés

Kérj egy gombnyomással ajánlatot a kiválasztott irodákról! Az irodák hozzáadásához kattints ikonra!

Kiválasztott irodák:
Nincs kiválasztott iroda
(m2) (m2)

Irodaház szűrő

Bérleti díj (€ /m2/hó)

-

Iroda terület (m2)

-

Munkaállomás ára (db)

-

Munkaállomások száma (db)

Irodapiaci hírek

Almát az almával, a kiépítési hozzájárulás buktatói

Az irodai költségek jelentős részét teszik ki új iroda keresésénél a kiépítési költségek. A bérlőjelöltek általában hosszas keresgélés és ajánlatok bekérése után szembesülnek azzal, hogy a bérleti díj, üzemeltetési költség és bútorok költsége mellett jelentős tételt tesz ki a megálmodott iroda kiépítési költsége

Tovább »

Az elmúlt évtized legnagyobb magyarországi bevásárlóközpont-fejlesztési hitelmegállapodását kötötte meg a Futureal az UniCredit és az Erste Csoport alkotta konzorciummal

A Futureal-csoport 150 millió euró (mintegy 48 milliárd forint) értékű hitelszerződést kötött az UniCredit által vezetett banki konzorciummal. Buda legnagyobb bevásárlóközpontjának fejlesztését az UniCredit és az Erste Csoport azonos arányban finanszírozza, a hitelmegállapodás az elmúlt tíz év legnagyobb hasonló hazai pénzügyi tranzakciója

Tovább »

A Nissan ismét az Infoparkot választotta

A Nissan 2010-ben költözött a dél-budai Infopark irodaházba, ahol most további 500 négyzetméterrel növelve területét összesen közel 1900 négyzetmétert bérel. Az Infopark és a japán autógyártó óriás közötti tárgyalások során a bérlő tanácsadója a CBRE volt.

Tovább »

Rekordteljesítménnyel továbbra is a CPI Property Group a régió meghatározó ingatlanvállalata

A CPI Property Group jelentős eredményeket ért el 2018 első felében is, megőrizve domináns pozícióját a Cseh Köztársaságban, Berlinben és a közép-kelet-európai régióban.

Tovább »

Sikeres várost modellez a legnagyobb hazai ingatlanfejlesztés

Mint ismeretes a Tópark Közép-Európa egyik legnagyobb, Magyarország legnagyobb komplex és egyben legkülönlegesebb ingatlanfejlesztése.

Tovább »

A Buddha Original Sushi & Wok Bar új üzlete a Váci Greens D épületében

A Cushman & Wakefield, Magyarország vezető ingatlantanácsadója sikeresen vett részt a Buddha Original Susi & Wok Bar 289 négyzetméteres új üzletének szerződéstárgyalásában az Atenor fejlesztésében épült Váci Greens D irodaépületben, Budapesten.

Tovább »

A Huawei szerződéshosszabbítással duplázott az Infopark I épületében

A Huawei Technologies 2017. év elejétől bérel az Infopark I épületében irodát, eddig 167 nm-t, két emeleten. Idei évtől megduplázta a bérelt terület nagyságát és további 5 évre írt alá bérleti szerződést. A szerződéskötésben a Cushman & Wakefield képvislete a Huaweit.

Tovább »

Színészek az AddVal irodájában

Óriási megtiszteltetés érte az AddVal csapatát. A Thália Színház legújabb darabjának image fotózásához az AddVal belvárosi irodáját választotta.

Tovább »