Gyors ajánlatkérés

Kérj egy gombnyomással ajánlatot a kiválasztott irodákról! Az irodák hozzáadásához kattints ikonra!

Kiválasztott irodák:
Nincs kiválasztott iroda
(m2) (m2)

Irodaház szűrő

Bérleti díj (€ /m2/hó)

-

Iroda terület (m2)

-

Munkaállomás ára (db)

-

Munkaállomások száma (db)

Irodapiaci hírek

REscon: Munkahelyi trendváltás zajlik egy kutatás szerint

Több mint 150 budapesti iroda alkalmazottait kérdezte meg a REsolution Consulting (REscon) júniusban arról, milyen munkahelyi környezetben dolgoznának szívesen. Az eredmények alapján az egylégterű irodák megítélése a legrosszabb, de luxusra sincs igényük a magyar alkalmazottaknak.

Tovább »

A Kulcs-Soft Nyrt az Ecodome irodaházba költözik

A Cushman & Wakefield, Magyarország vezető ingatlantanácsadója sikeresen bérbeadott egy 1 250 négyzetméteres prémium irodaterületet a Kulcs-Soft Nyrt részére a budapesti Ecodome irodaházban. Ezzel a tranzakcióval, az 5 000 négyzetméteres, A kategóriás irodaépület majdnem teljes bérbeadottságnak örvend.

Tovább »

2021 elején új székházba költözik az evosoft Hungary

Magyarország egyik vezető IT vállalata, a Siemens 100%-os tulajdonában álló evosoft Hungary Kft. új irodaházának építése hamarosan megkezdődik Budapesten

Tovább »

A Revetas megvette a TriGranit-ot a TPG Real Estate-től

A Revetas, a közép-európai régióra specializálódott ingatlanbefektetési vállalat bejelentette, hogy a Goldman Sachs Asset Management által kezelt alapokkal közösen sikeresen lezárta a TriGranit akvizícióját a TPG Real Estate-től, a nemzetközi magántulajdonú befektetési vállalat, a TPG ingatlancsoportjától. A felek a tranzakció részleteit nem hozták nyilvánosságra.

Tovább »

Lerakták a Millennium Gardens irodaépület alapkövét

A TriGranit elindította a kétszeres FIABCI díjas budapesti Millennium Városközpont befejező elemének, a Millennium Gardens ‘A-kategóriás’ irodaháznak az építését. A 2020-as várható átadást követően az egyedi formavilágú, kétszárnyas épület mintegy 37.000 négyzetméternyi bérbeadható irodaterülettel és több mint 600 parkolóhellyel várja bérlőit nagy hangsúlyt helyezve napjaink munkavállalói és bérlői igényeire.

Tovább »

A United 4 Skyline Tickets megújítja a szerződését

Ismét hosszabbít a United 4 az Oktogon Ház irodaházban

Tovább »

Lassulhat az áremelkedés az építőiparban, a létszámcsökkenés már megállt

Bár az építőipar termelése áprilisban is meghaladta az egy évvel korábbit, a kapacitáshiány továbbra is gond: az elmúlt két évben a Futureal tapasztalatai szerint 40-45 százalékkal emelkedtek az árak

Tovább »

Elindítja a vidéki plázák megújítását az Indotek Group

Első ütemben mintegy 2,5 milliárd forintot fordít négy vidéki bevásárlóközpont korszerűsítésére az Indotek Group. Az elkövetkező hetekben-hónapokban startoló beruházások részeként a társaság kívül-belül megújítja az ezredfordulós beruházási hullám során felépített ingatlanokat.

Tovább »