Gyors ajánlatkérés

Kérj egy gombnyomással ajánlatot a kiválasztott irodákról! Az irodák hozzáadásához kattints ikonra!

Kiválasztott irodák:
Nincs kiválasztott iroda
(m2) (m2)

Irodaház szűrő

Bérleti díj (€ /m2/hó)

-

Iroda terület (m2)

-

Munkaállomás ára (db)

-

Munkaállomások száma (db)

Irodapiaci hírek

Lezajlott az Agora Budapest rendhagyó alapkőletétele

Újabb fázisába lépett az Árpád híd lábánál épülő városléptékű beruházás, az Agora Budapest fejlesztése. A HB Reavis a rendhagyó alapkőletételen innovatív, látványos megoldásokkal ünnepelte a projektet, valamint a Raiffeisen Bankkal kötött nagy volumenű bérleti szerződés megkötését.

Tovább »

CAFE FREI nyílt az Infoparkban

Az Infoparkban dolgozók nagy örömére 2018. november 12-én, hétfőn új kávézót nyitott a CAFE FREI a B épületben. Frei Tamás tévés világutazó, író és kávérajongó barátjával és üzlettársával, Langár Tamással közösen 2007-ben nyitotta meg az első CAFE FREI kávéházat, mely mostanra több, mint félszáz kávéházból álló franchise rendszerré nőtte ki magát. Mára a CAFE FREI az ország legnagyobb kávéházlánca.

Tovább »

Az IMMOFINANZ nyolc felvásárlás nyomán 80 kiskereskedelmi parkra bővíti STOP SHOP portfólióját

Az IMMOFINANZ nyolc kiskereskedelmi parkkal bővíti STOP SHOP portfólióját. A Szlovéniában, Szerbiában és Horvátországban megvásárolt ingatlanok vásárlási ára megközelítőleg 90,5 millió euro. Az újonnan megvásárolt létesítmények teljesen bérbeadottak, amely közel 7,2 millió eurós éves bevételt és 8,0%-os bruttó hozamot jelent

Tovább »

CPI Property Group: Hatalmas átalakulás előtt a 20 éves Campona családi élményközpont

Az ingatlanszakma rangos nemzetközi eseményén, a cannes-i MAPIC szakkiállításon mutatja be a CPI Property Group budapesti, lengyelországi és cseh bevásárlóközpontjainak nagyszabású átalakítási terveit.

Tovább »

Kiemelt díjat kapott az Ericsson-székház az ingatlanos Oscar első fordulójában

Öt csillagos minősítéssel elnyerte a “Legjobb irodafejlesztés – Magyarország” címet a WING által fejlesztett és a közelmúltban átadott Ericsson-székház az European Property Awards első fordulójában, így ebben a kategóriában versenybe szállhat Európa legjobbjaival a regionális elismerésért is

Tovább »

Az erős amerikai piac hajtja a globális ingatlanbefektetéseket

A világ legnagyobb kereskedelmi ingatlan-tanácsadója, a CBRE legfrissebb adatai szerint a globális ingatlanbefektetések volumene az előző év azonos időszakához képest 3,6 százalékkal, a 2018 harmadik negyedében pedig 1,2 százalékkal emelkedett, rögzített árfolyamon számolva.

Tovább »

A DVM group új hotelt épít a Keleti pályaudvarnál a B&L Gruppe számára

A DVM group egy új Baross téri szálloda építésére kötött szerződést a német B&L csoporttal. A külföldi fejlesztő első magyarországi projektjének kiviteli tervezését és teljeskörű kivitelezését bízta a DVM groupra, amely ezzel a feladattal egyik legnagyobb piaci megbízását nyerte el.

Tovább »

Az Invitel Zrt. beköltözésével teljes a CityZen irodaház kihasználtsága

Váci úti CityZen irodaház a magyar telekommunikációs piac meghatározó szereplőjének beköltözésével érte el teljes kihasználtságát. A DIGI Csoport a nemrégiben megvásárolt Invitel Távközlési Zrt. budaörsi központját költöztette a Váci úti irodafolyosó A+ kategóriás épületébe.

Tovább »