Gyors ajánlatkérés

Kérj egy gombnyomással ajánlatot a kiválasztott irodákról! Az irodák hozzáadásához kattints ikonra!

Kiválasztott irodák:
Nincs kiválasztott iroda
(m2) (m2)

Irodaház szűrő

Bérleti díj (€ /m2/hó)

-

Iroda terület (m2)

-

Munkaállomás ára (db)

-

Munkaállomások száma (db)

Irodapiaci hírek

Európa ingatlanbefektetéseinek 2019-es rekordévében Magyarország is kitartóan magas forgalmat produkált

A tavalyi év teljes befektetési volumenét vizsgálva elmondható, hogy a kontinens 2%-ot növekedett a 2018-as eredményekhez képest. A rekordszintű forgalom számos országban tapasztalható volt, többek között Németország, Hollandia és Svédország tekintetében, de régiónkat is megemlítve Ausztriában és Lengyelországban például az eddigi legnagyobb forgalmat jegyezték az előző évben. Ami a magyar piacot illeti, a befektetések értéke meghaladta az 1,7 milliárd eurót, ami jól mutatja a hazai kereskedelmi ingatlanpiac erősségét.

Tovább »

Nyílik a hiánypótló közösségi munka- és élettér a 8. kerületben!

Májusban nyit a Loffice eddigi legnagyobb vállalkozása. Az alapító testvérpáros ezúttal 7 emeleten, összesen 3000 m2-en, egy gyerkőc- és állatbarát, minden értelemben zöld oázisban valósítja meg a “közösségi épület” új dimenzióját, ami egy modern, közösségi és urbánus találkozóhelyet kínál digitális nomádoknak, kozmopolita családoknak, egyetemistáknak, startupoknak, expatoknak és hazatérőknek.

Tovább »

Az Infogroup története legnagyobb akvizícióját hajtotta végre

Az Infogroup megvásárolta a Kecskeméten található, 33 hektáron elhelyezkedő, közel 40.000 nm ipari és logisztikai csarnokkal rendelkező Heliport Ipari Parkot, ezzel története legnagyobb akvizícióját hajtotta végre. A tranzakcióval az Infogroup Kecskemét ipari-logisztikai piacának egyik legjelentősebb szereplőjévé lépett elő.

Tovább »

A Budapesti Ingatlan Tanácsadók Egyeztető Fóruma (BIEF, BRF) ezúton közzéteszi 2019 negyedik negyedévére vonatkozó irodapiaci összegzését.

A Budapesti Ingatlan Tanácsadók Egyeztető Fóruma (BIEF, BRF) - melynek tagjai: CBRE, Colliers International, Cushman & Wakefield, Eston International, JLL és Robertson Hungary - ezúton közzéteszi 2019 negyedik negyedévére vonatkozó irodapiaci összegzését.

Tovább »

Az EPAM Systems a debreceni Forest Offices első bérlője

A Cushman & Wakefield, Magyarország vezető ingatlantanácsadója képviselte a Forest Offices irodaház tulajdonosa, a Garda Ingatlan Fejlesztő Befektetési Alap nevében eljáró Capstone Befektetési Alapkezelő Zrt-t az EPAM Systems vállalattal kötött bérleti szerződés megkötésében.

Tovább »

Tulajdonost cserélt az Advance Tower irodaépület

Lezárult az Advance Tower irodaház második ütemének értékesítése, így már a teljes épületegyüttest birtokba veheti az Erste Ingatlan Alap a Futureal-csoporttól

Tovább »

Nevet és arculatot váltanak a CPI Hungary kiskereskedelmi parkjai

Nevet és arculatot vált az egyik vezető magyar ingatlanpiaci társaság kiskereskedelmi park portfoliója. A Buy-Way Sorokság és Buy-Way Dunakeszi ezentúl City Market néven folytatja működését.

Tovább »

Az Aréna Business Campus első irodaépülete elérte legmagasabb pontját

2019. decemberben Bokrétaünnepséggel köszöntötte az Aréna Business Campus „A” épület szerkezetépítési munkáinak befejezését az Atenor és kivitelező csapata, a Péter Építő Kft. Az ünneplésre az is méltán adott okot, hogy a fejlesztés a terveknek megfelelően halad.

Tovább »