Gyors ajánlatkérés

Kérj egy gombnyomással ajánlatot a kiválasztott irodákról! Az irodák hozzáadásához kattints ikonra!

Kiválasztott irodák:
Nincs kiválasztott iroda
(m2) (m2)

Irodaház szűrő

Bérleti díj (€ /m2/hó)

-

Iroda terület (m2)

-

Munkaállomás ára (db)

-

Munkaállomások száma (db)

Cikkek

Újabb jelentős iroda-bérbeadási megbízást nyert el az ESTON International

Az East-West Business Center, Budapest ikonikus épületének iroda-bérbeadási megbízását nyerte el az ESTON International közös kizárólagos (co-exclusive) megbízásként. A nagy, egybefüggő irodaterületeknek és az irodaház kiváló megközelíthetőségének köszönhetően egy rendkívüli lehetőséget kínálhatunk Ügyfeleink részére.

Tovább »

A HB Reavis csatlakozott a Well Living Lab amerikai kutatóközponthoz

A HB Reavis az első európai székhelyű ingatlanfejlesztő, mely alapító tagként csatlakozott a Well Living Lab globális összefogásához. A kutatóközpont olyan újító kutatásokat végez, melyek az egészség, a jó közérzet és a beltéri környezet közötti kölcsönhatást vizsgálják.

Tovább »

CA IMMO: Budapest az élen a bérbeadások piacán

Tavaly, a fővárosi bérbeadások 30 százalékát azaz, több, mint 70.000 négyzetmétert adtak ki a CA IMMO budapesti portfoliójában

Tovább »

A built-to-suit projetek jogi sajátosságai – mikre kell figyelni?

A built-to-suit (BTS) fejlesztések – a spekulatív fejlesztésekkel szemben – a speciális bérlői igények legmagasabb szintű kiszolgálását célozzák. Bár alapos üzleti tervezés és nettó jelenérték számítás előzi meg őket, a „hagyományos” bérletekkel ellentétben nagyobb kockázattal járnak mindkét fél számára.

Tovább »

Már az év elején nagy a pörgés az AddValnál

Még csak néhány hónap telt el az évből, de az AddValnál már most rengeteg minden történt.

Tovább »

Bulgáriában vásárolt két irodaházat a WING

Két bolgár irodaházat vásárolt Magyarország vezető ingatlanvállalkozása, a WING Zrt. A tranzakció a WING első nemzetközi befektetése, amelyeket a jövőben továbbiak követhetnek majd.

Tovább »

A jó üzemeltetés észrevétlen és gördülékeny

Honi Katalin MRICS, a STRABAG PFS vagyonkezelési igazgatója szerint egyre gyakoribb, hogy a nagy bérlők azt is kikötik, hogy ki üzemeltesse a bérbevett irodát. Emellett arról is beszélgettünk, hogy melyek a legfontosabb szempontok egy iroda kiválasztásánál.

Tovább »

Az ESTON végzi a Graphisoft Park SZIT értékelését

Csapatunk az ESTON International fennállásának 25 éve alatt nemcsak az ingatlanközvetítés, iroda-kialakítás és projektmenedzsment területén ért el kiemelkedő sikereket, de értékbecslő divíziónknak köszönhetően is rengeteg elégedett ügyfelet tudhatunk magunk mellett

Tovább »