Gyors ajánlatkérés

Kérj egy gombnyomással ajánlatot a kiválasztott irodákról! Az irodák hozzáadásához kattints ikonra!

Kiválasztott irodák:
Nincs kiválasztott iroda

Irodaház szűrő

Bérleti díj (€ /m2/hó)

-

Iroda terület (m2)

-

Munkaállomás ára (db)

-

Munkaállomások száma (db)

Cikkek

Az Erste Ingatlan Alap megvásárolta a Market Central Ferihegyet

Az Erste Ingatlan Alap tulajdonába került a legnagyobb magyar kiskereskedelmi park, a Market Central Ferihegy és a mellette található Quadrum irodaház. Az Erste Alapkezelő szerint a magyar gazdaság és a kiskereskedelmi piac bővülése a bérleti díjak növekedését hozhatja magával, ami kedvező kilátást jelent az ingatlanpiaci alapok hozamaira nézve.

Tovább »

Nagy Viktor, Immofinanz - Country Manager Operations Hungary

Kiemelkedően fontosnak tartjuk irodaházaink jelenlétét az oldalon. A bérbeadási számainkat jelentősen befolyásolja az is, hogy az irodakereso.info minden fontos információt tartalmaz, amely segítheti a döntését a potenciális bérlőknek. A felhasználóbarát felület, és az extra statisztikák segítenek egy pillanat alatt átlátni, hogy milyen sikereket értünk el.  

Tovább »

Már átadása előtt 50 százalék fölé emelkedett a Váci Greens „D” épületének bérbeadottsága

Újabb nagy nemzetközi cég választotta a Váci Greens irodaparkot. Az átadás előtt álló „D” épület legújabb bérlője az AON Magyarország közel 2 200 négyzetméterre írt alá. Ezzel a tranzakcióval a D épület bérbeadottsága meghaladja az 50 százalékot.

Tovább »

Ádám Róbert ügyvezető igazgató, tulajdonos - Residenz Tölgyfa Kft.

Az Irodakereso.info a legjobb partnerünk az interneten. Tartós jelenlétünk az oldalon a folyamatos feltöltöttség záloga. Elsősorban itt tájékozódunk a budapesti irodapiacról.

Tovább »

Jövőformáló tech-ipari cég alapít központot a Váci úton – A Blockchain Competence Center a Balance Loftba költözik

Az InterTicket csoport forradalmi IT technológiával foglalkozó projekt cége, a Blockchain Competence Center új irodái és oktatócentruma a Balance Office Park novemberben átadott Loft irodaházában lelt új otthonra.

Tovább »

A Cushman & Wakefield üzemelteti a Váci Greens D épületét

A belga székhelyű Atenor által fejlesztett, 15 647 négyzetméteres Váci Greens D épület üzemeltetését, a 2018 januári átadást követően, a Cushman & Wakefield nemzetközi ingatlantanácsadó látja el.

Tovább »

Megnyílt a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér első közvetlen terminálkapcsolatú szállodája

Január elején megnyitotta kapuit hazánk első, közvetlen terminál összeköttetéssel rendelkező repülőtéri szállodája, az ibis Styles Budapest Airport Hotel, amely a WING fejlesztésében valósult meg. A 145 szobával rendelkező szálloda létrejötte a turisztikai szakma által régóta várt fontos mérföldkő a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér és a hazai turizmus életében.

Tovább »

A Wells Fargo megvásárolta a HB Reavis londoni épületét

A Wells Fargo & Company a napokban bejelentette, hogy megvásárolta a londoni King William Street 33 alatti (korábban 33 Central néven ismert) ingatlant a HB Reavis nemzetközi ingatlanfejlesztő csoporttól. Az irodaház a Wells Fargo első Egyesült Államokon kívüli ingatlanbefektetése, amely a társaság londoni székhelyeként szolgál majd.

Tovább »