Gyors ajánlatkérés

Kérj egy gombnyomással ajánlatot a kiválasztott irodákról! Az irodák hozzáadásához kattints ikonra!

Kiválasztott irodák:
Nincs kiválasztott iroda
(m2) (m2)

Irodaház szűrő

Bérleti díj (€ /m2/hó)

-

Iroda terület (m2)

-

Munkaállomás ára (db)

-

Munkaállomások száma (db)

Cikkek

Alig van már új lakás a Belvárosban

A budapesti újlakáspiacon a legnagyobb, közel 50 százalékos drágulás a XIX. kerületben következett be, az újépítésű otthonok kínálata pedig a IX. kerület új városnegyedében bővült a leginkább az elmúlt évben.

Tovább »

A Raiffeisen Bank új székháza a DVM group segítségével valósul meg

A DVM group projektmenedzsment részlege nyerte el a Raiffeisen Bank teljes körű műszaki bérlőképviseletére és új irodaterületének műszaki ellenőrzésére kiírt pályázatot. A pénzintézet a HB Reavis által fejlesztett Agora Budapestben alakítja ki új központját.

Tovább »

A dél-budai irodapiac jelene és jövője

Nagyot változott a dél-budai irodapiac helyzete 2018 során. Az év elején még rendkívül alacsony kihasználatlansági mutatóval rendelkező alpiacon egy év leforgása alatt több ezer négyzetméter irodaterület szabadult fel. A dél-budai alpiac új kihívásokkal és új lehetőségekkel néz szembe. A 2019-ben érkező új fejlesztések pedig még tovább fogják árnyalni a képet.

Tovább »

A HB Reavis piacra lép Németországban: két jelentős fejlesztési területet is felvásárol

A HB Reavis, akinek célja az élhető munkakörnyezet létrehozása, két, stratégiailag jelentős fejlesztési terület felvásárlásával lépett be a német piacra. A Berlinben és Drezdában található, összesen 3,5 hektáros területen minden igényt kielégítő irodakomplexum, közösségi irodák valamint start-upoknak és nagyvállalatoknak is helyt adó épületeket terveznek, a well-being és a produktivitás-növelés jegyében.

Tovább »

New Work: Idén már az európai ligában játszanak - legalább egy új iroda havonta 2019-ben

Hubert Abt, a New Work Offices zrt. ügyvezetője úgy számol, hogy bár még Budapest a legfontosabb piacuk, az év végére ezt a szerepet Lengyelország veszi át. Emelkedő bérleti díjakról, a bérlők igényeiről és arról beszélgettünk, hogy miért nem érdemes pusztán a megtérülés alapján dönteni a dizájnról.

Tovább »

2019 öt zöld építészeti trendje az élhető környezetért

A klímaváltozás az elmúlt évtizedek egyik legfontosabb környezeti-társadalmi kérdésévé vált, így 2019-ben is létfontosságú kihívások állnak az emberiség előtt. Az építőiparnak kiemelt felelőssége van a kérdésben, hiszen a természetet jelentősen terheli az épített környezet, ráadásul a világ széndioxid-kibocsátásának 23 százaléka ebből az iparágból származik.

Tovább »

A JLL bérlőképviseletének közvetítésével tavasszal megnyit a Lindt első üzlete Budapesten

Tavaly tavasszal már hírt adott róla a JLL kiskereskedelmi bérbeadási részlege, hogy a Svájcból származó, prémium minőségű Lindt csokoládé hazánkban is saját üzemeltetésű üzletnyitást tervez. A piac alapos feltérképezésének eredményeként a JLL tanácsadói az Allee Bevásárlóközpont földszinti területén találták meg az ideális budai lokációt a megbízó számára.

Tovább »

Az Atenor dinamikusan bővül, fejlesztései szélsebesen haladnak előre

Az Atenor megnyitotta, vadonatúj, szupermodern, bemutatótermet is magában foglaló, 760 m2-es irodáját a Váci Greens D épületben, ezzel megduplázva eddigi méretét.

Tovább »