Gyors ajánlatkérés

Kérj egy gombnyomással ajánlatot a kiválasztott irodákról! Az irodák hozzáadásához kattints ikonra!

Kiválasztott irodák:
Nincs kiválasztott iroda
(m2) (m2)

Irodaház szűrő

Bérleti díj (€ /m2/hó)

-

Iroda terület (m2)

-

Munkaállomás ára (db)

-

Munkaállomások száma (db)

Kapcsolódó hírek

Tetőteraszokról is élvezhető majd a dunai panoráma a Millennium Gardens irodaépületéből

A Colliers és a CBRE látja el a TriGranit legújabb budapesti irodafejlesztése, a Soroksári úti Millennium Gardens bérbeadási feladatait. Az épület tetején a bérlők számára nyitott és exkluzív teraszokról is élvezhető majd a dunai panoráma

Tovább »

Elérte a földszintet a TriGranit Millennium Gardens irodaépületének kivitelezése, amelynek befejezését 2021 második negyedévére tervezik

A TriGranit legújabb budapesti irodafejlesztésén, a Millennium Gardensen folyó munkálatok elérték a földszintet. A 37 000 négyzetméter bérbeadható területtel rendelkező fejlesztés, amely Budapest egy ismert kulturális negyedében helyezkedik el egy Duna-parti sétány zöld területe mellett, 2021 második negyedévében kerül átadásra.

Tovább »

A TriGranit-nál folytatja Makk Károly Dömötör

A 2021-ben átadandó TriGranit fejlesztés, a Müpa szomszédságában épülő Millennium Gardens értékesítését támogatja novembertől Makk Károly Dömötör (36). A Finta Stúdió által tervezett, 37.000 négyzetméteres, A-kategóriás irodaház a budapesti Millennium Városközpont befejező eleme lesz.

Tovább »

A TriGranit kettős sikert aratott a 2019-es International Finance Awardson

A TriGranitot két előkelő díjjal jutalmazták az idei International Finance Awards díjátadón. A vállalat megkapta a figyelemre méltó „Best Real Estate Development Company – Hungary” díjat, a krakkói Bonarka for Business fejlesztést pedig a „Best Commercial Project” díjjal jutalmazták.

Tovább »

Átadták a TriGranit Bonarka for Business irodaparkjának „H” épületét

Átadásra került Krakkó egyik legnépszerűbb irodakomplexuma, a TriGranit Bonarka for Business (B4B) 8. eleme, a „H” épület. A nyolcemeletes, A kategóriás irodaépület 9855 m2 bérbeadható területtel rendelkezik, és máris 45%-os kihasználtsággal üzemel, míg az „F” épület nemrégiben érte el a 100%-os bérbeadottsági szintet. 2019-ben eddig összesen több mint 11 000 m2 területre vonatkozó új bérleti szerződést és szerződéshosszabbítást kötöttek a Bonarka irodaparkban

Tovább »

Megkezdődtek a Millennium Gardens szerkezetépítési munkálatai

A szerkezetépítés fázisába lépett a Millennium Gardens, a TriGranit legújabb budapesti irodaprojektjének kivitelezése. A 37 ezer négyzetméter bérbeadható területű irodaház szerkezeti kivitelezését a Bayer Construct Zrt. végzi. A 21. századi technológiájú, munkavállaló-barát és zöld szempontok figyelembevételével épülő projekt a kétszeres FIABCI díjas Millennium Városközpont befejező eleme lesz, amit 2021 közepén adnak át.

Tovább »

A Colliers a TriGranit Millennium Gardens irodaépületének kiemelt bérbeadója

A Colliers Magyarország kiemelt bérbeadója lett a TriGranit által fejlesztés alatt álló Duna-parti, mintegy 37,000 négyzetméter bérbeadható területű Millennium Gardens irodaháznak. A megbízás értelmében a Colliers a teljes körű bérbeadási tevékenység mellett tanácsadóként együttműködik a TriGranit-al a Millennium Gardens lízing stratégiájának frissítésében, valamint piaci és versenytárs elemzéseket is készít.

Tovább »

Új vezérigazgató a TriGranit élén

A TriGranit igazgatósága bejelentette, hogy a vállalat vezérigazgatói pozícióját a jövőben Tom Lisiecki tölti be

Tovább »