Gyors ajánlatkérés

Kérj egy gombnyomással ajánlatot a kiválasztott irodákról! Az irodák hozzáadásához kattints ikonra!

Kiválasztott irodák:
Nincs kiválasztott iroda
(m2) (m2)

Irodaház szűrő

Bérleti díj (€ /m2/hó)

-

Iroda terület (m2)

-

Munkaállomás ára (db)

-

Munkaállomások száma (db)

Kapcsolódó hírek

Az idei fejlesztések hajthatják csúcsra a befektetési ingatlanpiacot

A dinamikus gazdasági növekedés az ingatlanpiac számain is meglátszott 2019-ben. Az éves befektetési forgalom ugyan nem döntötte meg a 2007-es rekordot, de újra 1,7 milliárd euró fölé emelkedett, és idén tovább nőhet - köszönhetően az építés alatt lévő projektek nagyobb számának.

Tovább »

Európa ingatlanbefektetéseinek 2019-es rekordévében Magyarország is kitartóan magas forgalmat produkált

A tavalyi év teljes befektetési volumenét vizsgálva elmondható, hogy a kontinens 2%-ot növekedett a 2018-as eredményekhez képest. A rekordszintű forgalom számos országban tapasztalható volt, többek között Németország, Hollandia és Svédország tekintetében, de régiónkat is megemlítve Ausztriában és Lengyelországban például az eddigi legnagyobb forgalmat jegyezték az előző évben. Ami a magyar piacot illeti, a befektetések értéke meghaladta az 1,7 milliárd eurót, ami jól mutatja a hazai kereskedelmi ingatlanpiac erősségét.

Tovább »

Újjászületik a KöKi Terminál

A világ vezető integrált ingatlantanácsadói és befektetési szolgáltatásokat nyújtó vállalata, a CBRE tőkebefektetési csapata képviselte a KöKi Terminál vevőjét, az Adventum Internationalt.

Tovább »

Az év irodapiaci tranzakciója: az ExxonMobil a budapesti GTC Pillar épületébe költözik

A hazai irodapiac tranzakcióinak történetében ez a legnagyobb megállapodás, amit még fejlesztés alatt álló irodára kötöttek. Az ExxonMobil a népszerű Váci úti irodafolyosó közelében választotta ki a hozzávetőlegesen 27.500 négyzetméteres irodateret. A rekordméretű tranzakció során az ExxonMobilt a CBRE képviselte.

Tovább »

A munkaerőhiány miatt árnövekedés jellemzi az építőipart 2019-ben

Az elmúlt évben tapasztalt építőipari tendenciák 2019-re tovább erősödtek, ezért a piaci szereplőknek még nagyobb kihívásokkal kell szembenézniük.

Tovább »

Új igazgatóval erősíti Irodák divízióját a CBRE

P. Kovács Anikót nevezi ki a Tanácsadás és Tranzakciómenedzsment Szolgáltatások divízióhoz tartozó Irodák üzletág igazgatójának a CBRE Magyarországon.

Tovább »

A CBRE elindította új Client Care ágazatát

A világ vezető ingatlanbefektetési és -tanácsadást nyújtó vállalata, a CBRE a magyar piacon is bevezette Client Care szolgáltatását, melynek célkitűzése, hogy a különböző üzletágak közötti szinergiák által hatékonyabban tudjanak ügyfeleik elképzeléseinek megfelelni.

Tovább »

A CBRE Magyarország bejelentette hazai hotel üzletágát

A világ vezető ingatlantanácsadói és befektetési szolgáltatásokat nyújtó vállalata, a CBRE, bejelentette hazai hotel divízióját, amely a növekvő helyi igényekre, valamint a dinamikusan bővülő regionális hotelpiacra reagálva kezdi meg működését.

Tovább »