Budapest kiemelt irodapiaci tengelyén elhelyezkedő V17, a fenntartható fejlődést képviselő, Leed Platinum minősítéssel rendelkező Green House, valamint a városképileg meghatározó budai Alkotás Point irodaház hármasa adottságaiban és műszaki színvonalában kiemelkedő értéket képvisel a budapesti ingatlanpiacon.

„Örömünkre szolgál, hogy a közel tízéves együttműködésünket egy újabb hétéves szerződéskötéssel folytatjuk a Torony Ingatlan Alappal és a DIÓFA Alapkezelővel.  Jó látni, hogy a mindkét fél számára kiszámítható közös munka ilyen tartós kapcsolathoz vezet” – emelte ki Deák Tamás, az Erste Bank Hungary Ingatlanfinanszírozási területének vezetője.

„A finanszírozási környezet sokat változott az elmúlt időszakban, ezért elégedettek vagyunk, hogy egy megbízható partner közreműködésével, hosszú távra biztosított az alap banki forrása. A tranzakció arra is rámutat, hogy a budapesti piacon található legjobb minőségű irodaházak a változó piaci folyamatok és elvárások közepette is magas értéket képviselnek” – jegyezte meg Jakab Zsolt, a Diófa Alapkezelő ingatlanalapokért felelős portfóliómenedzsere.

 

DIÓFA Alapkezelő