A CBRE ingatlanvagyon-kezelési üzletága egyedülálló tapasztalattal és eredménnyel nyújt világszínvonalú szolgáltatásokat ügyfeleinek. A vállalat globális hátterére támaszkodva az ingatlankezelésen túlmutató, integrált szolgáltatásokat kínál intézményi partnereinek és magánszemélyeknek egyaránt: a kereskedelmi ingatlanok értékét egységes - az üzemeltetés, bérbeadás, marketing és a befektetési szolgáltatások teljes skáláját felölelő - megközelítéssel maximalizálja.

Kákosy Zsolt 17 évnyi ingatlanszakmai tapasztalattal érkezett a CBRE-hez. Helyi és nemzetközi vállalatoknál, az ingatlanpiac számos szektorában tevékenykedett; a befektetés, fejlesztés, valamint vagyon- és ingatlangazdálkodás területén egyaránt dolgozott. Hét évig volt az angol Királyi Okleveles Ingatlanszakértők Társaságának (RICS) magyarországi elnökségi tagja. Legutóbbi pozíciójában a Raiffeisen Bankcsoportnál a visszavett banki ingatlanok menedzselésével foglalkozó cég társügyvezetője volt 3,5 évig. A CBRE ingatlanvagyon-kezelési részlegének vezetőjeként csapatával többek közt a bérbeadási és marketingfeladatokat, center menedzsmentet, pénzügyi és létesítménygazdálkodási feladatokat felügyeli.

"Nagyon örülünk, hogy Zsolt személyében egy ilyen tehetséges és tapasztalt szakértő veszi kezébe a CBRE magyarországi ingatlanvagyon-kezelési üzletágának vezetését. A részleg munkatársainak létszáma a közelmúltban jelentősen megnőtt, és jelenleg 150.000 nm kereskedelmi ingatlant menedzsel: két jelentős bevásárlóközpontot és négy irodaházat a fővárosban, valamint további vidéki kiskereskedelmi egységeket.”- mondta Lodge-Konthur Adrienne, a CBRE budapesti ügyvezető igazgatója. “Ez az új kinevezés és a CBRE csapatának számottevő bővülése is jól mutatja, hogy szolgáltatásainkat folyamatosan ügyfeleink változó igényeinek és azok teljes körű kiszolgálásának megfelelően alakítjuk és fejlesztjük.” – tette hozzá.

 

CBRE