„Ez egy nagyon izgalmas lépés a CBRE számára, amely újabb lendületet ad ahhoz, hogy a legjobb minőségű, globálisan integrált szolgáltatásokat kínáljuk a bérlőknek, és tovább mélyítsük kapcsolatunkat a világ kiemelkedő nagyvállalataival. Az ingatlantulajdon, -bérlés, -használat és -kezelés minden aspektusának összehangolásával ügyfeleink versenyképes pozícióit erősítjük.”  – nyilatkozta Bob Sulentic, a CBRE elnök-vezérigazgatója.
 
Az ingatlanszolgáltatások kiszervezésének előnyei -a CBRE minőségi kínálatával kombinálva-, eddig is hosszú távú, kétszámjegyű bevételnövekedést biztosítottak a CBRE bérlői outsourcing üzletágának. A Globális Munkahelyi Megoldások műszaki tanácsadással, ellátásilánc-menedzsmenttel és kritikus létesítményekkel kapcsolatos tapasztalatai jelentősen hozzájárulnak a CBRE által már eddig is széles körben kínált szolgáltatásokhoz. A Globális Munkahelyi Megoldások a létesítménygazdálkodás legnagyobb, Amerikán kívüli szolgáltatója, míg a CBRE szolgáltatásai az Egyesült Államokban dominálnak. A két cég együttes szolgáltatási palettája így jelentős előnyt biztosít ügyfeleinek világszerte.
 
A Globális Munkahelyi Megoldások a CBRE bérlői outsourcing üzletágával olvad össze, neve pedig fennmarad. A CBRE Globális Munkahelyi Megoldások üzletága számos iparágban tevékenykedő ügyfélnek, főleg a pénzügyi, az egészségügy, a gyártás, az élettudományok, a technológia és a távközlés területén tevékenykedő cégeknek nyújt szolgáltatásokat, mint pl. ingatlan-bérbeadás és -eladás, projektmenedzsment, építési, műszaki szolgáltatások és tanácsadás.
 
A CBRE jelenleg nagyjából 460 millió négyzetméternyi kereskedelmi ingatlan és vállalati létesítmény kezelését végzi a világ számos országában, ebből több mint 210 millió négyzetméter az amerikai kontinensen, 120 millió négyzetméter Európában, Közel-Keleten és Afrikában és 130 millió négyzetméter az ázsiai-csendes-óceáni térségben található.

 


 CBRE