A CPI a bérlőknek nyújtott magas minőségű szolgáltatás részének tekinti az emberközpontú munkakörnyezet kialakítását. A társaság meggyőződése szerint a 21. századi irodaépület recepciójának nem csak üzemeltetési és őrzés-védési feladatokat kell ellátnia. Az újszerű megközelítés központi eleme a CPI Humán Innovációs Programja, amelynek célja, hogy megkönnyítse az irodaházakban dolgozók mindennapjait.


A szolgáltatás egyes elemei már megjelentek, a korábban is megszervezett őstermelői piacok például nagy sikert arattak. A teljes programot a Váci úti irodafolyosón elhelyezkedő, komplexen felújított Balance Buildingben vezették be először.


Az általános, megszokott szolgáltatásokat nyújtó recepció mellett napi hat órában humán recepciós is várja az épületben dolgozókat, és segít a legkülönbözőbb ügyek elintézésében. Igény esetén megszervezi például a ruhatisztító, cipész, autószerelő szolgáltatásait vagy az okmányirodai ügyintézést. Rendelhető a közreműködésével taxi, sofőrszolgálat, színház- és koncertjegy, virág, gyümölcskosár, egészséges étel, de akár üzleti ebéd is. A dolgozók egészségének, komfortérzetének megőrzését segítendő program keretében rendszeresen szerveznek majd szűrővizsgálatokat, és külön helyiség segíti a relaxálást, ahol egyebek mellett masszázs, jógaóra és gerinctorna is van rendszeresen.


„A kollégáink körében egyértelműen pozitív a Humán Innovációs Program fogadtatása. Nagyon szimpatikus az, ahogy az üzemeltető a jókedvében jár a bérlőknek. Örülünk a kezdeményezésnek, próbáljuk kihasználni, és szurkolunk, hogy tartósan fennmaradjon.”- mondta Bacskai András, az Interticket Kft. projektvezetője.


A Balance Buildinghez kapcsolódó 3000 négyzetméteres parkban a bérlő cégek dolgozói pihenőket, sportlehetőségeket találnak, a sporteszközöket - például ping-pong és tollaslabda ütőket - a Balance szertárból lehet kölcsönözni. A tervezett, kikapcsolódást szolgáló programok között szerepel kertmozi és jazzkoncert is.


„Többször éltünk a lehetőséggel, hogy napközben egy kevés asztali tenisszel lazítsunk a felgyűlt frusztráción és feszültségen. Nagyban segít abban is, hogy jobban összekovácsolja a csapatot. A mozgópiac és a fagyi árus alkalmat ad kisebb beszerzésekre és változatosságot hoz a mindennapokba.” – fűzte hozzá Becker Ferenc, Parvis Kft. projekt menedzsere.
 

www.cpigroup.hu