A JLL-re rövidített név a tradíciókban gazdag arculat természetes átalakulásának a része, a különböző piacokon képviselettel rendelkező cég széleskörű szakértelmét és ügyfelei számára kínált szolgáltatásai színvonalát képviseli rövidebb, könnyebben felismerhető névvel. A cégnév a különböző országok kommunikációjához igazodik és különösen alkalmas a digitális és online felületeken történő használatra.


Charles Doyle, a JLL marketing és kommunikációs igazgatója elmondta: „Bár változott a nevünk, a vállalati kultúránk, a szakértőink globális együttműködése, valamint az ügyfeleink számára közvetített érték változatlan marad. A JLL könnyen kiejthető és megjegyezhető, az új logónk egyedi arculatot ad cégünknek a világ bármely részén, ahol ügyfeleinket képviseljük.”


A JLL logóban látható „Wordmark” ívek szimbolizálják a globális céget, mely minden piacon helyi gyökerekkel és széleskörű szakértelemmel rendelkezik.


A JLL név és az új logó globális bevezetése két év alatt, fokozatosan valósul meg. A vállalat hivatalos cégneve változatlanul Jones Lang LaSalle marad.      

 

JLL