A világszinten ismert francia Lacoste márkát 1933-ban alapították és a török EREN Holdinggal együttműködve 24 üzletet üzemeltet a közép-kelet európai régióban ahol nemrégiben több új egységgel is bővültek. A Lacoste márka több, mint 1200 értékesítési ponttal, 114 országban van jelen.

A Lacoste Magyarország 2007-ben nyitotta első üzletét a Fashion Street bevásárlóutcában és 2015-ben döntött a bővülés mellett. Az új lokáció a legmegfelelőbb az exkluzív márka számára, hogy reprezentálják divatkollekciójukat a budapesti kiskereskedelmi piacon.

Szabó Viktória, Partner, a Cushman & Wakefield budapesti irodájának kiskereskedelmi üzletágvezetője elmondta: “A tény, hogy a Lacoste a Fashion Street-et választotta zászlóshajó üzletének lokációjául, nagy siker a projektnek, hiszen a márka a világ minden táján a legjobb helyszíneken nyit üzletet (Champs Elysees - Párizs; Knightsbridge- London etc.). Biztosak vagyunk benne, hogy elégedettek lesznek az új feltételekkel, és jelenlétük hosszú távon tovább emeli a terület megítélését is.”

Balázs László, az Immobilia Zrt. vezérigazgatója hozzátette: “Ezzel az új tranzakcióval a Lacoste a Fashion Street egyik leglojálisabb bérlőjének számít, hiszen a kezdetek óta jelen vannak. Köszönhetően a projekt iránti elkötelezettségüknek és a mi rugalmasságunknak, ez az ügylet mindegyik félnek kedvező volt.”

Hasan Hakan Oner, a Lacoste CEE régióvezetője hozzátette: “2015-ben az összes energiánkat és fókuszunkat a működés átformálására fordítottuk. Budapest és azon belül a Fashion Street, kulcs lokáció a továbbfejlődésünk és a magyarországi siker útján. Célunk, hogy további kiemelkedő helyszíneket találjunk márkánknak az országban.”

A Cushman & Wakefield 2005 óta a Fashion Street projekt kizárólagos bérbeadó ügynöksége és üzemeltetője.

A Fashion Street hozzávetőlegesen 8,000 négyzetméternyi kiskereskedelmi területet és éttermeket kínál a Deák téren és a Bécsi utcában, valamint közvetlenül kapcsolódik Budapest hagyományos sétáló- és bevásárló utcájához, a Váci utcához és a Vörösmarty térhez. A projektet a magyar Immobilia Zrt. fejlesztette. A Fashion Street bérlői között olyan nemzetközi divatmárkák is megtalálhatók, mint a Massimo Dutti, a Hugo Boss, a Tommy Hilfiger, a Lacoste, az OYSHO, a Lloyd, a Furla, az Intimissimi és a nanushka; valamint a Zara Home és a Vodafone is képviselteti magát. A Fashion Streeten a Starbucks, a Pizza Me, a Vapiano a KFC és a Subway vendéglátó egységek képviseltetik magukat. További információért kérjük, keresse fel a fashionstreet.hu oldalt, vagy kövessen minket a facebook-on.

 

 

Cushman & Wakefield