Az International Finance Awards díjaival az ágazati tudást, a vezetői készségeket, az ágazati nettó értéket és az ingatlanszférában, valamint a banki és a biztosítási ágazatban elért nemzetközi szintű teljesítményt ismerik el.

A TriGranit lengyelországi Krakkóban található Bonarka for Business (B4B) irodakomplexumával – amely mostanra Krakkó egyik legnépszerűbb irodaépület-együttesévé vált – elnyerte a „Best Commercial Project” nevű elismerést. Nyolc, összesen 75 000 m2 bérbeadható területet lefedő épület már használatban van, és a következő („I”) épület építési munkáinak előkészítése is kezdetét vette. Mivel a krakkói irodapiac rendkívül élénk, egy további („J”) épület megépítése is tervben van a következő évekre vonatkozóan. Elkészültekor a Bonarka for Business 10 irodaépületben összesen 95 000 m2 kiadható alapterülettel fog majd a bérlők rendelkezésére állni, amelynek összértéke 200 millió euró.

A színvonalas, régió szerte véghez vitt ingatlanfejlesztési projektek és az elhanyagolt barnamezős területek életteli városi negyeddé alakítása terén elért sikerek elismeréseként a vállalatot a figyelemre méltó „Best Real Estate Company” díjjal jutalmazták. „Rendkívül büszkék vagyunk ezekre a díjakra, amelyeket a kiemelkedő ingatlanfejlesztés iránti elkötelezettségünk elismeréseként kaptunk. A TriGranit egyik fő célkitűzése, hogy kimagasló elismertségre és sikerekre tegyen szert a közép-kelet-európai régió szerte megvalósult magas színvonalú fejlesztési projektek terén. Jelenleg közel 100 000 m2 bérbeadható területet lefedő irodaprojekten dolgozunk a régióban. Vezető projektünk, a 37 000 m2 bérbeadható területet magában foglaló budapesti Millennium Gardens irodafejlesztés, valamint a 26 000 m2 bérbeadható területet lefedő, katowicei Silesia 4 Business munkálatai is folyamatban vannak, és várhatóan 2021-ig tartanak majd” – mondta el Tom Lisiecki, a TriGranit vezérigazgatója.

 

TriGranit