A két felső szint viszont a XXI. század modern irodaházakra jellemző építészeti stílusát tükrözi mind a külső jegyekben, mind belső térkialakításban.

 
Az irodaház területei szintenként bérelhetők. Egy átlagos irodaszint mérete 300 négyzetméter, a fűtést, hűtést szintenként lehet szabályozni, amit kiegészít az aktív árnyékolástechnika. Az épület valamennyi ablaka nyitható, a Vörösmarty téri oldalról remek kilátással a térre és a budai oldalra. A belső udvar pedig rövid pihenésekhez, kávézásokhoz nyújt kellemes és nyugodt környezetet.

 
„Külön vonzereje az épületnek a klasszikus és modern építészeti stílus sajátos találkozása, ötvözete, ezáltal több alternatívát tudunk nyújtani érdeklődőinknek elegáns és kényelmes irodaházunkban. Nem meglepő, hogy az új szintek egyike rögtön bérlőre is talált.”- mondta el Papp Antal, a tulajdonos képviselője.


„Az alapos gondossággal elvégzett munkálatoknak köszönhetően minőségi iroda áll a bérlők rendelkezésére. Bár a belvárosi irodapiacon a kínálat nagy és változatos, ennek ellenére a Medimpex Palota kiadó területei minden bizonnyal hamar új bérlőre fognak találni.” -összegezte épületről alkotott véleményét Tilki Róbert, a Robertson Hungary ügyvezető igazgatója.
 

„A Medimpex Palota ÁFA-mentessége különösen azon társaságok számára jelenthet vonzerőt, akik ezt az adónemet nem tudják visszaigényelni!” – tette hozzá Győrffy Erzsébet, a SIGMA Kft vezetője.

 
Az épület bérbeadásával a Robertson Hungary és SIGMA Kft. foglalkozik, az épület üzemeltetését a BNP Paribas Real Estate végzi.

 

Robertson Hungary