A GAMMA Properties-t az ingatlan vagyonkezelés területén több mint 10 éves tapasztalattal rendelkező Madler Attila és Gasser Tibor alapította. A cég fő szolgáltatási területe az asset- és property menedzsment.

Madler Attila széleskörű tapasztalattal rendelkezik asset menedzsment és ingatlan-alapkezelési területen. Számos sikeres és nagy volumenű bérbeadási ügylet kötődik a nevéhez, többek között idén egy több mint 8000 nm-re szóló bérbeadás, 2012-ben az év második legnagyobb magyarországi iroda bérbeadása. Ezen felül az utóbbi években részt vett számos ingatlan adásvételi tranzakció lebonyolításában.

Gasser Tibor közel 11 éves tapasztalatot szerzett ingatlanfejlesztő, ingatlankezelő cégek pénzügyi vezetőjeként. Pályája során hozzá tartozott számos ingatlanfejlesztési projekt és ingatlantranzakció pénzügyi menedzsmentje, kontrollingja.

„A GAMMA Properties-ben olyan megbízható partnerre találtunk, amely széleskörű  helyi ismerettel és bizonyítottan kiváló track recorddal rendelkezik, így biztosak vagyunk abban, hogy épületeink vagyonkezelése – az elmúlt évekhez hasonlóan - náluk lesz a legjobb kezekben – mondta Chris Linney, az IVG Institutional Funds GMBH európai asset menedzsment tevékenységének vezetője.

„A helyi piac és az IVG magyarországi portfoliójának pontos ismerete, valamint az elmúlt években elért sikereknek köszönhetően a GAMMA Properties tudja a legmagasabb szinten ellátni az épületek vagyonkezelését és a bérlőmenedzsmentet. Ezt a lehetőséget látta és ragadta meg az IVG.” – mondta Madler Attila.


IVG