Adrienn nemzetközi kommunikációs és Európai Uniós tanulmányait követően, több évig Párizsban művészeti és a kulturális kommunikációs szakértőként, majd később, üzleti kommunikációs szakemberként dolgozott. Üzleti kommunikációs és rendezvényszervező tapasztalatával a Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamara munkáját segítette. Folyékonyan beszél franciául, magyarul és angolul.

Harkácsi István, az officerentinfo.com ügyvezető partnere a következőt nyilatkozta az új kolléga érkezéséről: "Nagyon örülünk, hogy Adriennt a csapatunkban köszönthetjük, és biztosak vagyunk abban, hogy új energiát fog hozni a cég PR és marketing tevékenységébe. Az officerentinfo.com mindig is arra törekedett, hogy fokozza jelenlétét a közép-kelet európai piacon és, hogy még nagyobb figyelmet fordítson a kereskedelmi ingatlanokra Európa szerte. Igyekszünk egyszerű és közérthető keresési felületet biztosítani mind az iroda tulajdonosok mind pedig az irodát keresők számára.

A kinevezéshez és az officerentinfo.com hálozatának sikeres fejlesztéséhez sok sikert kívánunk Adriennek.

 

Adrienn, az [email protected] e-mail címen érhető el.

 

officerentinfo.com

A www.officerentinfo.com , vezető, kétnyelvű portál, mely az európai iroda és ipari ingatlanpiacról nyújt átfogó információkat. Jelen van Romániában, Magyarországon, Szerbiában, Horvátországban, Ausztriában, Csehországban, Spanyolországban és az Egyesült Kriályságban.

Az irodakereső portálhálózat (www.officerentinfo.com ) bemutatja az osztrák (www.officerentinfo.at ), magyar (www.officerentinfo.hu www.irodakereso.info ), román (www.officerentinfo.ro ), szerb (www.officerentinfo.rs) , horvát, (www.officerentinfo.hr), spanyol (www.officerentinfo.es ), cseh (www.officerentinfo.cz ) és a brit (www.officerentinfo.co.uk ) irodapiacot, irodabérlési lehetőségeket.

Raktárkereső paltformjai, jelenleg a magyar (www.warehousesinfo.hu www.raktarkereso.info ) és a román (www.warehouseinfo.ro) raktár-, logisztikai piacot ölelik fel.

A cég 28 európai országban képviselteti magát, zöld irodakereső portáljával. (www.greenbuildinginfo.eu )

További információkért keresse:
Konkoly Adrienn; Officerentinfo csoport; + 36.70.621.96.92


Kövessen minket a Facebook: https://www.facebook.com/officerentinfo