„Nagy örömömre szolgál, hogy Noah-t üdvözölhetem az RICS Magyarország elnökségének vezetőjeként. Az RICS tagság a felkészültség elismert védjegye az ingatlanszakmában, mely számos előnyt biztosít mind egyéni mind vállalati szinten. Nemzetközi háttere és tapasztalata révén Noah fő fókusza ezen előnyök, illetve a szervezet szakmai és etikai standardjainak promotálása, gyakorlatba való átültetése lesz.” – tette hozzá Orcsik Anna, az RICS közép-kelet-európai regionális vezetője.

„Megtiszteltetés számomra, hogy elnökként részt vehetek az RICS magyarországi munkájában. Egy dinamikus korszak elé néz a magyar ingatlanpiac, azonban ehhez feltétlenül szükséges, hogy a piacon dolgozó szakemberek a szakmai rátermettség és etikus magatartás legmagasabb szintjét tudják képviselni. Az RICS biztosít ezekhez egy keretet, hiszen garantálja a szakértelem elismerését, valamint további szakmai fejlődési lehetőséget kínál a szakmabelieknek karrierjük bármelyik pontján. Bízom benne, hogy elnökségi munkánk során tovább erősíthetem az RICS szerepét Magyarországon, mindeközben bővítve tagságát, illetve tevékenységi körét” – kommentálta Noah M. Steinberg FRICS.

Az RICS az épületekre és ingatlanokra, valamint az építőipari tevékenységre vonatkozó szakmai követelmények vonatkozásában a világ legelismertebb akkreditációját kínálja. Az RICS Magyarországnak immár több mint 160 tagja van.

 
Az Elnökség tagjai a következők:

Noah M. Steinberg FRICS, a WING elnök-vezérigazgatója
Csikós Sarolta MRICS, a TriGranit Development regionális bérbeadási igazgatója
Csoma András MRICS, a Biggeorge’s-NV Ingatlan Befektetési Alapkezelő vezérigazgatója
Csuhay Borbála MRICS, a WING iroda-portfólióért és fejlesztésekért felelős értékesítési vezetője
Hermán Róbert MRICS, a Portico Investments befektetési igazgatója
Hamish White MRICS, a CIB Bank eszközkezelési vezetője
Winkler Edina MRICS, a DTZ értékbecslője

 

RICS