2014. február 6-án az Iroda.hu ingatlanpiaci portál negyedik alkalommal szervezte meg díjátadó gáláját a magyarországi irodapiacon aktív fejlesztők, tanácsadók és szolgáltatók részvételével. Idén hét kategóriában avattak győzteseket. A CBRE munkatársai immár harmadszor hódították el az év személyiségének járó kitüntetést: 2011-ben Varga Judit, 2012-ban, Katkó Károly győzött, a 2013-as díjat pedig Tim O’Sullivan, a CBRE ingatlanpiaci vezetője nyerte el.
 
Ma a befektetési piac továbbra is nagy kihívásokat, egyszersmind új lehetőségeket tartogat. Idén az iroda.hu díjainak odaítélésekor az innovatív hozzáállás játszotta a vezető szerepet a jelöltek értékelésében. A zsűri kiemelte, milyen sikeresen alkalmazkodott Tim O’Sullivan a megváltozott ingatlanbefektetési világhoz és épített ki biztos és őszinte kapcsolatot a helyi befektetői közösséggel.
 
„Nagyon büszke vagyok, hogy immár harmadik alkalommal a CBRE munkatársa nyerte el a legbefolyásosabb szereplő díját a kereskedelmi ingatlanpiacon. Tim előtt Varga Judit és Katkó Károly kollégánk lett az „Az Év Irodapiaci Tanácsadója”. A kategóriában, melynek szakmai felelőse az angol Királyi Okleveles Ingatlanszakértők Társasága (RICS), jelentős érdem nyerni. Ez a kitüntetés egyúttal a CBRE csapat magas szakmai színvonalának elismerése.” – nyilatkozta Konthur Adrienne, a CBRE magyarországi ügyvezetője.

 

CBRE