A befektetői szektor számára az ingatlanpiacon belül évek óta tájékozódási pontként is szolgál az esemény. A díjkiosztáson részt vevő vállalatok között befektetők, fejlesztők, finanszírozók, tanácsadók, és számos más vállalat is képviseltette magát egész Közép-Kelet-Európából.

Az Év vállalata díjat többek között a vezető ingatlanfejlesztő, banki szolgáltató, bérlőképviselő, szolgáltató, biztosító, jogi szolgáltató, tervező, vagyonkezelő és építész vállalatok számára osztották ki, a győztes kiválasztásához a teljes piaci közreműködés, a vevőszolgáltatások minősége, a piacfejlesztés, az értékesítési eredmények, a vezetés és a piaci beágyazódás szempontjait vizsgálták. A díjazottak teljes listája az europaproperty.com odalán tekinthető meg.

Európa vezető iroda- és ipariingatlan-kereső hálózatának (officerentinfo.com) ügyvezető partnere, Harkácsi István is a díjátadók között volt, aki az ECHO Investmentnek adhatta át az idei elismerést. Az ECHO Investment három díjat is átvehetett: díjazták az Év Ingatlanfejlesztője és az Év Irodaprojektje kategóriában, sőt egy külön elismerést is elnyert varsói irodaprojektje, a Q22 kapcsán, amely nemrég "BREEM Excellent" minősítésű lett.

 

Forrás: irodakereso.info - europaproperty.com -OGH