Mivel utazási időt nem igényel, széndioxid-kibocsátással sem jár, emellett húsz európai nemzeti Környezettudatos Építési Egyesület (Green Building Council) és Construction21.eu Tagozat (Construction21.eu Chapter), illetve más szakmai szervezetek támogatását élvezi. A szervezők az eddigi létrejött és a várható partnerkapcsolatok alapján úgy gondolják, hogy könnyen elérik a tervezett 10-20 ezres minőségi látogatói létszámot.

A rendezvény honlapján (www.Construction21EXPO.eu) az összes szükséges információ megtalálható. A „Kiállítók/Árak” („Exhibitors/Prices”) menüpontban szerepelnek a választható standok jellemzői és árai. A szervezőkkel, a promóciós tervvel, a célközönséggel stb. kapcsolatos információk az „Információk a rendezvényről” („Event Info”) pontból tölthetők le, amely a „További adatok” („See More Details”) gomb megnyomásával hívható be. A kiállítók – saját promóciós anyagaik segítségével – két óra alatt akár maguk is felépíthetik virtuális standjukat.

A rendezvényen kiállítóként részt venni kívánó cégek vegyék fel a kapcsolatot az irodakereso.info kollégáival, és az így kapott kóddal 15%-os kedvezményt kaphatnak a jegyzékben megjelölt kiállítási standárakból.

 

 

További információ:
Harkácsi István
30/644-765530/644-7655
[email protected]

 

 

 

 

 

Call Send SMS Add to Skype You'll need Skype CreditFree via Skype