Mindezek eredményeként az Infogroup jövő évi tervei között szerepel a Bartók Udvar és a Polgár Ipari Park következő ütemeinek fejlesztése.

A Bartók Udvar az Infogroup cégcsoport portfoliójában lévő irodaépület együttes, jelenleg 4 épületből áll, összesen 10.500 m² iroda és 4.000 m² kereskedelmi és raktárterülettel.

A Bartók Udvar 1. épületében nemrég írtak alá bérleti szerződést: a legújabb ügyfél az Európai Támogatásokat Auditáló Főigazgatóság (EUTAF), amely valamivel több, mint 3000 négyzetméternyi irodaterületet bérel a Bartók Béla úton lévő irodaházban.
A szervezet 2010. július 1-jén jött létre, önállóan működő központi költségvetési szervként. Feladata a Kormány által meghatározott európai uniós és más nemzetközi támogatások ellenőrzése.

Az EUTAF idén novemberben költözik be az épületbe és hosszú távú szerződést írt alá a fejlesztő-tulajdonossal. A cég bérli az 1. épület 6200 m² kiadható területének közel felét, ráadásul ezzel az aláírással a teljes Bartók Udvar elérte a 100 százalékos telítettséget.
 
„Az EUTAF irodái eddig több helyszínen működtek Budapesten, de a Bartók Udvar elhelyezkedése és magas szintű szolgáltatásai meggyőzték ügyfelünket, hogy egyesítse az irodáit.” mondta Székely Ádám, az Infogroup ügyvezetője.

Az 1-es épület bérlői ezen kívül az Il Treno Étterem, a Tesco Expressz, a KDB Bank, a BKK Közút Zrt., a SimpTech Kft., a Ness Hungary Kft., a Multicontact Kft., valamint a Statistical Product Kft.

„Az 1. épület sikereinek köszönhetően 2015 folyamán tervezzük a II. ütem kivitelezésének indítását, amellyel mintegy 17.000 m² új „A” kategóriás irodaterülettel bővülhet a cégcsoportunk budapesti portfoliója”– tette hozzá Székely Ádám.

A Bartók Udvar II. ütemének kizárólagos bérbeadója a CBRE lesz.

 

Zempléni