Péter a tavalyi év végével három budapesti irodaházat töltött közel 100%-ra és ezt a munkát folytatja elsősorban a Montevideo Iroda Parkban. "A csapat az első negyedévben több mint 2,000nm A osztályú irodaterületet adott bérbe. Véleményünk szerint a siker záloga a bérlők igényeinek megértése és azok lehető legjobb kiszolgálása, olyan alázattal a ügyfeleink felé, ahogy egy mesterember tekint a munkájára. A Montevideo Iroda Parkon kívül sikeres bérbeadási ügyleteket zártunk a Bank Centerben, a MOM Parkban, Tölgyfa Irodaházban, és a Récsei Centerben. Ugyanakkor befektetési részlegünk is remek időszakot tud maga mögött, hiszen több mint 40,000nm ipari ingatlan értékesítésben vállalt szerepet. Valamint a több mint 10 éves értékbecslői tapasztalatunkat is növekvő számban vették igénybe nemzetközi ügyfeleink.

Ebben a válságos időszakban különösen nagy igény mutatkozik a racionálisan megállapított, fenntartható értékbecslésekre. Ezekre a sikerekre építve az AN Limited új együttműködő partnerekkel az év hátralévő részében újabb üzleti területekre is nyitni fog az ingatlanpiacon, melyek elsősorban a létesítménygazdálkodás tulajdonosi és felhasználói oldalait érintik. Egy olyan világban, ahol minden "fillér" számít, tapasztalt munkatársainkkal ügyfeleinknek áttekintő és alapos átvilágítással meggyőződéssel tudjuk biztosítani a leghatékonyabb működést, legyen az ingatlan tulajdonosi vagy felhasználói/bérlői szemszögből. Az ingatlan tulajdonosoknak alternatív bevételi forrásokat (pl. pályázatok, reklámbevétel vagy addicionális szolgáltatások bemutatása) biztosítunk a bérleti díj bevételek felett. Bérlőknek pedig átvilágítjuk az általuk fizetett üzemeltetési díjátalány szolgáltatási tartalmát és értékét, optimalizáljuk a munkakörnyezetben felhasznált terület, kialakítást környezet valamint egészségtudatosság szempontjából is."- nyilatkozta Hopka Attila, az AN Limited ügyvezető igazgatója. Az úgynevezett VOC (Volatile Organic Component - Illékony Szerves Vegyület) kibocsátás csökkentése a nemzetközi zöld minősítések (Breeam, Leed) vesszőparipája lesz a jövőben.

A legtöbb munkakörnyezetben használt anyag (szőnyegek, falak, álmennyezetek, nyílászárók, stb.) sajnos a mai napig magas VOC tartalommal rendelkezik, amely hosszútávon bizonyítottan káros az egészségre. Ennek felmérése az AN Limited egyik olyan fő új irányvonala lesz 2013-ban, melynek célja, hogy biztosítsa a mindenki számára legfontosabb szempontot az életben, hogy megőrizze egészségét. Talán a jelenlegi gazdasági válság egyik előnye lehet, hogy a költségek újrastruktúrálása mellett olyan új alapokra helyezhetjük működési költségvetésünket, melyek hosszútávon meghozzák eredményeiket.

 

Forrás: AN Limited