Az Arago Csoport 2024 elejétől veszi majd birtokba főhadiszállását. A szerződés aláírására az első megtekintést követő 42. napon került sor. A gyors és zökkenőmentes megállapodás létrejöttében nagy szerepe volt a bérlői igények azonnali teljesülésének: a fenntarthatóság, a korszerű technológia és a központi elhelyezkedés találkozott a felek rugalmasságával és proaktivitásával. Így a közel harmincéves cégcsoport Budapest egyk legszebb, legpatinásabb épületébe költözik.

“Az igazán jó terv a megbízó kimondott és ki nem mondott igényeit is tükrözi.” -  emelte ki az ügylettel kapcsolatos tapasztalatait Baktay Andrea építészmérnök, belsőépítészeti vezető. “Ezeket a meg nem fogalmazott extra igényeket, egy cég egyedi működési sajátosságait különösen nagy kihívás a térbe beletervezni. Azonban az elmúlt évek sikeres együttműködésének, a közös gondolkozásnak és a számos közös ConvergenCE projektnek köszönhetően az Arago esetében is sikerült ezen elvárásoknak különleges gyorsasággal és teljes mértékben megfelelni.”

“Az Arago Csoport sikertörténete és meghatározó szerepe több évtizedre nyúlik vissza a magyar gazdasági életben.” - vette át a szót Papp-Vas Dóra, a ConvergenCE bérbeadási igazgatója. “Hatalmas megtiszteltetés és öröm, hogy egy ilyen volumenű ügyfél gondolja úgy, hogy a felújított ACADEMIA a tökéletes helyszín ahhoz, hogy a legjobb szolgáltatásokat és hátteret tudják nyújtani a jövőben a saját partnereik és munkavállalóik számára. Nagy izgalommal várjuk már a szeptember 28-i nyitórendezvényt, hogy megmutathassuk a külvilágnak is: az ACADEMIA nem csak munkahelyet, hanem egy életérzést, egy közösséget, és egy csúcstechnológiákkal életünket könnyebbé tevő új otthont is kínál bérlőinek.”

 

ConvergenCE