A Váci úti irodafolyosó szívében elhelyezkedő iroda campus hatodik és egyben utolsó, „E” épületének átadására pedig 2020. szeptemberben kerül sor. Ezzel a Váci Greens fejlesztését idén befejezi az Atenor.

A Váci Greens az elmúlt 7 év egyik legmeghatározóbb és legsikeresebb budapesti megaprojektje. A fejlesztést az Atenor közvetlenül saját tőkéből finanszírozza. Az irodapark elsőként nyerte el a BREEAM „Excellent” minősítést 2011-ben. Továbbá az Atenor az első fejlesztő, aki 2019 nyarán bejelentette, hogy épületeit az Access4you által létrehozott speciális igénnyel élő személyekre szabott kritériumok szerint tervezi.
A Váci Greens minden épülete nagy egybefüggő és hatékony irodaterületeket kínál, kimagasló színvonalú, zöld, ergonomikus munkakörnyezettel. Ezt a koncepciót maximális siker igazolja, mivel a teljes 123.000 m2 területből 100.000 m2 már kiadásra került vezető multinacionális bérlőknek, továbbá az összesen 6 épületből 5 irodaház eladásra került különböző hazai és nemzetközi befektetőknek. A Váci Greens irodakomplexum bérlői jelenleg közel 8.500 embert foglalkoztatnak. Az utolsó ütem átadásával (E épület) ez a dolgozói létszám 12.000-13.000 főre fog növekedni.

A Váci Greens „F” irodaházat a TIBA Építész Stúdió tervezte. Az épületet a CBRE üzemelteti, illetve a közös kizárólagos bérbeadást a CBRE és Cushman & Wakefield végzi.

Borbély Zoltán, az Atenor Country Directora elmondta: „Köszönhetően a XIII. kerülettel való kiváló együttműködésnek, a Váci Greens ergonómiáját folyamatosan az aktuális irodapiaci igényekre szabhattuk, melynek köszönhetően projektünk egy rendkívül innovatív, kifejezetten sikeres és elismert irodakomplexummá vált.”

 

Atenor