Az applikáció dinamikus és könnyen áttekinthető. Nyitó lapján az érdeklődő, kiválaszhatja, hogy melyik ország irodapiacára kiváncsi, milyen nyelven is szeretné igénybe venni az alkalmazást. Ezt követően a kiválasztott ország legfrisseb irodapiaci híreit, bérbeadási tranzakcióit, illetve kiadó iroda és irodaház kínálatát nézheti át, keresheti meg egyszerűen és gyorsan a szükséges információt.

Az applikáció irodaház keresője lokáció, kategória, kiadó terület és bérleti díj szűröket alkalmazva támogatja az irodakeresést, informálódást. A keresés eredményeként megtalált irodaház részletes adatlappal, fotókkal, bérleti ajánlatkérési lehetőségel áll az irodakeresők rendelkezésére, erős támogatást adva az irodaház tulajdonosainak és bérbeadóinak. 

Az iphone applikáció legfrissebb verziója elérhető:
Apple Store

Az android:
Google PlayTovábbi információ:

Harkács István
ügyvezető igazgató, partner
+36.30.644.7655
[email protected]


Az irodakereső.info-ról

Európa egyedüli ügynökségi és fejlesztői oldaltól független, több országban jelen lévő Irodaház Kommunikációs és Bérbeadást Támogató portálhálózat magyarországi platformja, ipnone és android alkalmazással. A hálózat országai: Ausztria, Horvátország, Magyarország, Románia és Szerbia.

 


Forrás: Irodakereso.info