Az irodaház több elismeréssel büszkélkedhet, a kivitelezés színvonalát 2013-ban Nívódíjjal tűntették ki. A bérlőket és látogatóikat a földszinti recepció és kávézó fogadja, melyek pultjait a Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. által, egyedi gyártásban készített művészi kerámia elemek díszítik. Ugyanez a stílus és minőség köszön vissza szintenként a liftek előterében is.


Az A+ kategóriás irodaépületekkel szemben támasztott követelmények mellett a legmagasabb szintű komfortérzet biztosítása érdekében, az Officium innovatív épületgépészeti megoldást alkalmaz. A kellemes beltéri klímát mind a nyári, mind a téli időszakban a széles körben elterjedt "fan-coil" megoldás helyett hűtőgerendák hozzák létre. Ezek a gerendák integrált mennyezeti hűtő-fűtő-szellőztető berendezések, az épület légkondicionáló rendszerrel kombinált hőleadó és szellőztető elemei.


Az Officium irodaház bérlői a magas színvonalú komfort és technikai megoldások mellett, az ősfás környezet minden előnyét is élvezhetik. A nagyméretű ablakokon át a természet elérhető közelségbe kerül.
Az irodaház extra szolgáltatása az egyedi megjelenésű, külső és belső bérlők számára is elérhető rendezvény és konferencia terem, amely a Kápolna nevet viseli, utalva ezzel korábbi funkciójára és építészeti megjelenésre. A Kápolna tökéletes helyszín lehet kisebb létszámú rendezvények, konferenciák, állófogadások, esetlegesen esküvői szertartások megrendezésére, legfeljebb 50 főig.


Az irodaház nívós bérlői mixszel büszkélkedhet, a bérlők között állami nagyvállalatok és a versenyszférában tevékenykedő cégek is szerepelnek. A bérlők azért választják ezt az ikonikus épületet a budapesti piacon elérhető, A+ kategóriás irodaházak közül, mert kiemelten fontos számukra az épület bel-budai elhelyezkedése és  zöldövezeti fekvése.


Jelenleg közel 4.500 m2-es, szerkezetkész készültségi állapotban lévő, de bérlői igények alapján kulcsrakészre kivitelezett irodaterület érhető el olyan nagy hazai és nemzetközi bérlők részére, akik hosszú távú bérletben gondolkoznak. Akik olyan 500 m2 feletti irodát keresnek, ahol az építtetők a legkorszerűbb építészeti kialakítások mellett az épület műemléki jellegének megőrzésére is nagy figyelmet fordítottak.


A BREEAM (BRE Environmental Assessment Method) a világ legelterjedtebb környezetvédelmi épületértékelő rendszere, mely az alábbi 7 szempont figyelembevételével minősíti az ingatlanokat:

•    Miként hat az irodaépület a környezetére?
•    Milyen innovatív módszerek valósulnak meg a lehető legkisebb környezeti hatás elérése érdekében?
•    A minőség színvonala milyen mértékben haladja meg az előírásokat és szabványokat?
•    Mennyire sikerül alacsony szinten tartani a karbantartási és létesítménykezelői kiadásokat?
•    Milyen energia-megtakarítást célzó megoldások valósultak meg az ingatlanban?
•    Mennyire összpontosít a tervezési elgondolás a felhasználókra?
•    Mennyire hatékony és környezettudatos az építési anyagok kidolgozása és felhasználása?

 

OTP Ingatlan Alap