Az irodaház tulajdonosa a GalCap Europe, akinek a tulajdonában van még, a szintén az AddVal által kezelt Central Udvar is.  

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a tulajdonosok ezen az épületükön is velünk kívánnak dolgozni. A Central Udvarnál a property és facility managementet is mi végezzük immár 26 éve – 5 tulajdonosváltást megélve - a GalCappal pedig 1,5 éve dolgozunk együtt” – mondta Hubert Mühringer az AddVal ügyvezető igazgatója.

„Az elmúlt 1,5 év közös munkája, az elégedett bérlők és az AddVal profi csapata a garancia arra, hogy a Merkúr Palota esetében is sikeres lesz az együttműködés” – mondta Paul Hallam a tulajdonos képviselője.

Az AddVal különböző tulajdonban lévő ingatlan portfóliót kezel Budapesten és környékén, több mint 80.000 m2-t nemzetközi ügyfeleknek és befektetőknek egyaránt. Mindenre kiterjedő szolgáltatást nyújt kezdve az ingatlanok fejlesztését és hasznosítását beleértve a tervezés & mérnöki szolgáltatásokat, projekt managementet, a vagyon – ingatlan - műszaki managementet és a bérbeadási szolgáltatásokat is.

Ezen kívül a cég több megbízást is kapott ügynöki tevékenységre; közreműködik több budapesti és vidéki ingatlan értékesítésében, eladásában.

Főbb referenciák: Central Udvar, Ausztria Ház, Corner6 Business Center, iCorner, Merkúr Palota - irodaházak, Allee Bevásárlóközpont

Főbb ügyfeleik: GalCap Europe, Goldman Sachs, List Group, Wigan Acqiusition, UNICEF, ASUS Magyarország, McCann, Eximbank, Fox.

Forrás: AddVal

http://addvalgroup.com/hu/