Magyarország első, közösségi szolgáltatásokkal rendelkező innovatív lakófejlesztése mögött a LIVING anyavállalata, a WING Zrt. áll, amely az ingatlanfejlesztési piacon megszerzett 20 éves tapasztalatának és pénzügyi stabilitásának köszönhetően garancia az átlagon felüli minőségre. A 231 lakás több mint 90 százaléka már elkelt, azonban a fennmaradó lakásokra még kihasználható a 20-80 százalékos fizetési ütemezés, valamint a kedvezményes, 5 százalékos adókulcs.

Elérte legmagasabb pontját a Kassák Residence: az immáron szerkezetkész állapotban lévő épületben már zajlik a homlokzatok szigetelése és az ablakok beépítése, az átadásra pedig 2020. elején kerül sor. A WING Zrt. lakóingatlanokra specializálódott ernyőmárkájának tavaly bejelentett első projektje 90 százalék fölötti értékesítettségnél jár, a nagy sikerre való tekintettel pedig már bejelentették a Kassák Passage-ra keresztelt második ütem értékesítését is.

A 231 lakást kínáló Kassák Residence a dinamikusan fejlődő XIII. kerületben, a Váci úttól csupán néhány utcányira, azonban mégis nyugodt és családias környezetben épül, így a kiváló közlekedési kapcsolatok és a belváros közelsége mellett is biztosított a csendes miliő. „A lokáció kiválasztásánál nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy a Kassák Residence leendő lakóinak ne kelljen kompromisszumot kötniük: a gyors belvárosi kapcsolat és a kertvárosias környezet mellett fontos szempont volt a lakópark közvetlen vonzáskörében elérhető szolgáltatások sokszínűsége” – mondja Martin János, a WING Zrt. lakóprojektekért felelős igazgatója.

A Kassák Residence Magyarországon elsőként kínál közösségi szolgáltatásokat a jövendőbeli lakók számára: a prémium autómegosztó szolgáltatás és a teljeskörűen felszerelt szerszámos raktár mellett onsite csomagpont és takarító szolgáltatás gondoskodik a kényelmes mindennapokról.

A Kassák Residence-ben hatékony alaprajzú, magas műszaki színvonalú és energiahatékony lakások épülnek, a 30 m2-es stúdiólakásoktól kezdve a 130 m2-es tetőteraszos, panorámás apartmanokig. A felmerülő igényekhez igazodva a legnagyobb számban 50 m2 körüli lakások közül lehet választani. A Kassák Residence otthonok elsősorban olyan fiatalok és kisgyerekes családok számára lehetnek vonzók, akik számára fontos a belváros közelsége, a gyorsan elérhető szolgáltatások kínálata, a modern technológia és környezetünk védelme. Ezen túl, azoknak is ideális lehetőséget kínál a lakópark, akik a Váci út mentén létesült több tízezer munkahelyre építve szeretnének befektetésként lakást vásárolni.

 

LIVING