A „Legyen férfi, Monsieur Pignon!” c. előadás szereplői, Gubás Gabi, Pindroch Csaba, Szabó Győző, Szervét Tibor és Vida Péter is részt vettek a fotózáson.

„Egy modern, igényesen kialakított, világos irodát kerestünk a készülő darabunk image fotózásához” - monda Chernel Erika a Thália Színház sajtókommunikációs munkatársa „Számos lehetőséget végignéztünk, míg végre rátaláltunk az AddVal irodájára. A fotók láttán már tudtuk, hogy pontosan ez az, amit keresünk, a helyszínbejárás alakalmával pedig egészen biztos lett, hogy jól választottunk” .

"Nagy öröm számunkra, hogy a Színház a mi irodánkat választotta. Különösen nagy élmény volt a kollégáimmal együtt, hogy bepillanthattunk a „kulisszák mögé”, részesei lehettünk annak, hogyan is zajlik egy fotózás és nagyon örülünk, hogy a színészekkel személyesen is találkozhattunk" - mondta Szabó Rita az AddVal marketing managere„Az, hogy a kultúrát ilyen módon is támogathatjuk, külön öröm számunkra”.

„Nagy büszkeség, hogy a saját belső építész csapatunk által megálmodott és megtervezett iroda nem csak a szakma elismerését tudhatja magáénak, hanem kiváló helyszín is lehet akár egy színielőadás promóciójához” - mondta Jilling Ákos az AddVal tervezési és projekt menedzsment csapatának vezetője.

Forrás:

AddVal               Thália Színház