A Dexagon Irodaház eddig is számos neves – többek között műszaki, pénzügyi és IT vonalon mozgó – cég székhelyéül szolgált, azonban július eleje óta már a divat világ egy kiemelkedő tagja, a Marks & Spencer is kifüggesztette cégtábláját az irodaházban. A kereskedelmi lánc központja költözött az épületbe, ahonnan a hat budapesti franchise üzlet teljes irányítását végzik majd. Steve Kemp, a Marks & Spencer Hungary Country Managere elmondta: „A M&S több mint 20 éve van jelen a magyar piacon, és elkötelezett a további működés mellett.”
Az „A” kategóriás, Dexagon Irodaház kiemelkedő szolgáltatásokat kínál a meglévő és jövőbeni bérlői  számára. „Lassan egy éve vette át a CE Land Holding Kft. a VBRES magyarországi portfólióját, és így az abba tartozó Dexagon Irodaház vagyonkezelését. Ez idő alatt négy új bérlővel sikerült leszerződnünk, valamint az irodaházban meglévő cégek közül is legalább néggyel hosszabbítottuk meg bérleti szerződésüket, mely jól mutatja, hogy bérlőink elégedettségét a Dexagon Irodaház szolgáltatásai tekintetében.” – nyilatkozta Balla Zoltán, a CE Land Holding vagyonkezelési igazgatója.


„A Dexagon Irodaház tökéletes választás lehet mindazoknak, akiknek számít, hogy a lehető legjobb ár/érték arányú épületet válasszák. Otthonos, mégis professzionális teret biztosít az irodaházban fellelhető cégeknek és munkatársaiknak, mely elengedhetetlen feltétele annak, hogy erőforrásaikat maximálisan a sikeres és eredményes munkára fordíthassák.” - mondta Széll Csaba az CE Land Holding ügyvezető igazgatója.


A Volksbank Real Estate Services (VBRES) magyarországi portfóliójába tartozik négy budapesti irodaház – a kiemelkedő lokációval rendelkező Kálvin Center, a Váci úti Iroda Folyosón található Duna Office Center, a Dél-Budai Dexagon Irodaház, a belvárosban található Baross 52 Irodaház – és a törökbálinti üzletközpont, az Atlanta Center. Részletes információk: www.celand.hu

 


Forrás: CE Land