A cég 2006-os megalapítása óta töretlenül növekszik, 2014-re a magyarországi piac egyik meghatározó szereplőjévé vált. Terveik szerint 2016 év elején az Egyesült Államokban is megjelennek saját irodával, nemzetközi csapatuk jelenleg a világon mintegy 10 000 felhasználónak nyújt napi szintű, 7/24 támogatást.


A cég döntésében egyrészt a Balance Building ideális elhelyezkedése, a tulajdonos által biztosított rugalmas bérleti kondíciók, a magas színvonalú és gazdaságos üzemeltetési feltételek, másrészt az irodaház és környezetének 2015. második félévében kezdődő teljes körű felújítása volt mérvadó. „Választásunkban döntő szerepet játszott, hogy a Balance Building minőségében és exkluzivitásában kíváló csapatunk igényeinek és elvárásainak megfelel."- mondta Csillag Péter, a Starschema ügyvezetője.


A 2015 év végén átadásra kerülő -BREEM ’very good’ minősítésű- Balance Building vadonatúj koncepció alapján változik át a 21. századi igényeket kielégítő modern irodaházzá. A környezettudatos és emberközpontú fejlesztés jegyében fenntartható megoldások, zöld területek, modern műszaki technológiák, high-tech környezet, jóléti szolgáltatások integrációjával válik egyedivé a piacon.

 

Kik vagyunk

A CPI Hungary (korábbi nevén Ablon) a CPI Property Group tagja. 2013-ban a CPI az Ablonon kívül megvette az Endurance ingatlanalapot, később a német GSG Csoportot (korábban Orco Germany), ezzel a CEE régió egyik legnagyobb fejlesztőjévé és befektetőjévé vált. A cégcsoport több mint 633.000 négyzetméter kiskereskedelmi területet, 1.250.000 négyzetméter irodaterületet, 23 (8.617 ággyal) hotelt és 263.000 négyzetméter ipari és raktárterületet kezel a régióban. Több mint 12.500 lakással a második legnagyobb lakossági ingatlanos cég Csehországban. A CPI Hungary a CPI Property Group hozzávetőlegesen 220.000 m2 alapterületű magyarországi ingatlan portfóliójának  kezelését látja el, így a budapesti irodapiac egyik legnagyobb ingatlan befektetője, olyan ingatlanok tulajdonosa, mint a Gateway Office Park, a Business Center 99 (BC99), az Aréna Corner irodaház és a Budaörs Office Park (BOP).

 

 

CPI Hungary