Dr. Takács Ernő érkezésével kapcsolatban Noah Steinberg elmondta, hogy a Wing piaci sikerei többek közt a hosszú idő óta együtt dolgozó, stabil menedzsmenten és szakembergárdán múlnak. „A Wing értékteremtő tevékenyégének alapja a szakértő emberi munka. Nálunk vannak a piacon a legkiválóbb szakemberek, több évtizedes tapasztalattal a hátuk mögött, akik tisztességes csapatmunkával érik el az eredményeket. Dr. Takács Ernő érkezésével tovább erősíthetjük csapatunkat emberileg és szakmailag.” – tette hozzá a vállalati vezérigazgatója.


Dr. Takács Ernő elmondta, hogy döntése meghozatalakor nagy szerepet játszott, hogy egy olyan vállalat vezetéséhez csatlakozhat, amelynek tagjai jelentős tapasztalatok mellett egyedülálló szaktudással és kiemelkedő sikerekkel rendelkeznek a hazai ingatlanpiacon. „Nagy örömömre szolgál, hogy ingatlanfejlesztői szakmai pályafutásomat a Wing Zrt.-nél folytathatom. A Wing Magyarországon a piacvezető ingatlanfejlesztő, rendkívül jelentős projektekkel és portfólióval. Megismerve a cég közeljövőre vonatkozó terveit és középtávú üzleti stratégiáját, biztos vagyok benne, hogy a Wing egy rendkívül mozgalmas időszakának lehetek aktív közreműködője és bízom benne, hogy tudásommal segítem majd a vállalatot újabb sikereinek elérésében.”


Háttér
Dr. Takács Ernő (50) a budapesti államigazgatási főiskolán végzett igazgatásszervezőként és szakigazgatás-szervezőként, majd a pécsi Janus Pannonius Tudományegyetemen doktorált jogászként. A magyar ingatlanszektor elismert szakértője, aki a modern ingatlan piac elindulása óta dolgozik a területen. Korábban a Mammut Üzletház Zrt. jogi igazgatója volt, majd a Talentis Programiroda igazgatója, azt követpen pedig majd tíz éven keresztül a Talentis Group Zrt. vezérigazgatója. 2013-tól az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület elnöke.

 

WING