Pados Gergely, Charles Taylortól veszi át ezt a feladatkört, aki 15 Budapesten töltött év után, új kihívások alé néz, mint a Cushman & Wakefield varsói irodájának vezetője.  

 Gergely kiváló ingatlanpiaci szakember, több mint 12 év tapasztalattal. A Cushman & Wakefield irodabérbeadási csapatához 2004-ben csatlakozott. Négy évvel később főmunkatársi pozícióba lépett elő és az irodabérbeadási üzletág vezetője lett, majd 2010-ben Ő lett a Cushman & Wakefield negyedik Partnere Magyarországon. Bérlő- és bárbeadóképviseleti ügyletekre specializálódott és több mint 250,000 négyzetméter irodaterület bérbeadásában vet részt az elmúlt évek során. Gergely olyan jelentős bérbeadókat képvisel, mint a Trigranit, az Atenor, a GTC, a Hochtief, az AIG és az AEW stb.

 Pados Gergely, a magyarországi Cushman & Wakefield ügyvezető igazgatója az alábbiakat mondta: “Célunk, hogy a megerősített CEE régióra támaszkodva további üzleti sikereket érjünk el, valamint hogy továbbra is kiemelkedő minőségű integrált szolgáltatásokat nyújtsunk helyi és nemzetközi ügyfeleinknek. Charles jelentős mértékben hozzájárult a vállalat teljesítményéhez az elmúlt 15 évben és Neki köszönhetően a cég a gazdasági nehézségek ellenére kiemelkedően sikeres volt. Ezen stabil alapokra építve erősítjük tovább magyarországi jelenlétünket és nyújtunk továbbra is első osztályú szolgáltatásokat a már meglévő és potenciális ügyfeleink részére.”

 Ez az átszervezés a következő lépés a cég vezető pozíciójának további erősítésében a régión belül Jonathan Hallett márciusi, a Cushman & Wakefield közép-európai régiójának vezetőjévé történő kinevezése után.

 


Forrás: Cushman&Wakefield