A Váci Corner Offices 5. emeletén kialakított 1100 négyzetméteres, teraszos iroda szolgál 2015 decemberétől, Európa egyik vezető szoftverfejlesztője, az Asseco leányvállalataként működő Statlogics új székhelyéül.  A vállalat mintegy 70 munkatársának kényelméről a Váci
Corner Offices korszerű kialakítása, remek elhelyezkedése és az irodaház által kínált magas szintű szolgáltatások gondoskodnak.
 
A Váci Corner Offices rendkívül könnyen megközelíthető, hiszen a Váci úti irodafolyosó szívében, a Forgách utcai metróállomás közvetlen közelében található, így akár tömegközlekedéssel, autóval vagy a közelben található kerékpárutaknak köszönhetően,
biciklivel is könnyen elérhető az épület.
 
„Nagy örömünkre szolgál, hogy az Asseco csoport újabb leányvállalata, a Statlogics Zrt. is a Váci Corner Offices-t választotta új otthonának. Kiemelkedően fontos ez a pozitív döntés számunkra azért is, mert új irodafejlesztésünk építészeti értékei, kiemelkedő fenntarthatósága és hatékonysága mellett a Statlogics vezetése az Asseco csoport másik két tagjának, a GlobeNet Zrt.-nek és az Asseco Hungary-nek az irodaházban szerzett közel egy éves tapasztalatait is figyelembe vette. A 2014 nyarán átadott épületet neves nemzetközi és hazai vállalatok választották új székhelyükként. A Váci Corner Offices iránti befektetői érdeklődés is elsősorban a magas bérbeadottságnak, illetve a kitűnő bérlői mixnek köszönhető.”- mondta Radnóty Zoltán a HB Reavis Csoport magyarországi ügyvezetője.
 
 „Alaposan átgondolt, mindenre kiterjedő tenderfolyamat végén döntöttünk úgy, hogy a rendkívül patinás belvárosi irodánkból ebbe a gyönyörű, új irodaépületbe költözünk. Tárgyalópartnereink professzionalizmusa és rugalmassága végig nagy segítségünkre volt ebben a folyamatban. Költözésünk egyben azt is jelenti, hogy az Asseco csoport valamennyi magyarországi vállalata egy helyen, egy épületben lesz megtalálható, amely kiváló lehetőséget biztosít a még szorosabb együttműködésre és a további növekedésre.”– mondta Slánicz Béla, a Statlogics Zrt. vezérigazgatója.
 
A 2014-ben átadott Váci Corner Offices irodaházat kifejezetten a BREEAM Europe Commercial fenntarthatósági minősítés szabályai szerint alakították, melynek következményeként 2009-ben 78,34%-kal nyerte el a BREEAM „kiváló” fenntarthatósági minősítést. Ezzel az épület Magyarország „legzöldebbjei” közé tartozik. Az irodaház új bérlőjeként a Statlogics környezetbarát megoldások széles körét élvezheti: az épület kialakítása biztosítja a zéró karbon-kibocsátást, az esővíz összegyűjtését és újrahasznosítását, az elektromos autótöltő állomások elérhetőségét.

 

 


HB Reavis