Hosszú évek után újra lehet bérelni irodaterületeket irodaházunkban, akár terasszal is. Egy kisebb teraszos és egy nagyobb terasszal rendelkező bérlemény is elérhetővé válik év végétől. (Kérem, tekintse meg bérelhető területeink adatait.)

Miért éri meg hozzánk jönni?

Az irodaház fekvéséből adódóan a belváros, a vigalmi negyed közepén vagyunk, mégis csendes, az utca forgalmától mentes helyen, egy sétáló utcában. Ritka konstelláció, hogy nagyszerű infrastruktúra mellett ilyen nyugodt környezet áll rendelkezésre. Itt nincs utca zaj, lehet akár ablakot is nyitni, többek között azért is, mert nyithatóak az ablakaink. Természetesen az irodák hűtés-fűtéssel ellátottak, úgyhogy csak óvatosan az ablaknyitással!

Ha szívesen táncolna munka után, vagy különleges kézműves termékeket vásárolna, csak át kell sétálnia a közvetlen szomszédságunkban lévő Gozsdu udvarba, ahol mindez megtalálható, még fittnes center is. Az éttermek, kávéházak sokaságából lehet választani pár méteres körzetünkben, a boltok, bankok elérhetősége is hasonló. Több tömegközlekedési eszközzel is könnyen elérhető az irodaház, hiszen a Deák tér pár perc sétára van tőlünk.

Irodaházunkban jó minőségű, házias ételeket kínál a földszinten található önkiszolgáló éttermünk, amelynek teraszán is el lehet fogyasztani az ebédet, a reggelit, vagy akár csak egy kávét sütivel.

3 szintes mélygarázsunkat a bérlők vendégei is igénybe vehetik, számukra külön terület áll rendelkezésre, óradíjas rendszerben.

Ha felkeltettük érdeklődését, kérem, tekintse meg bérbevehető területeinket, amelyekről örömmel adunk bővebb tájékoztatást. Kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

https://www.irodakereso.info/kiado-iroda-irodahaz/Budapest/VII-kerulet/Madach-Trade-Center

 

Madách Trade Center