A korszerű technológiai megoldásokat kínáló, remek lokációval rendelkező belbudai irodaház 1300 négyzetméterére kötött új megállapodást a ConvergenCE. Az új tranzakcióval az épület több, mint 90%-os telítettséget ért el.

Egy nagyobb cég nehezebben mozdul. A sok munkavállaló és munkaállomás költöztetése hosszú hónapok tervezőmunkájának eredménye. Ennek köszönhető, hogy az irodapiacon az idei közel 160 tranzakciónak csak a tíz százalékát teszik ki az ezer négyzetméter feletti, költözéssel járó bérbeadások. Ezért kapott kiemelt figyelmet a ZenGarden új bérlője, amely szeptember óta több, mint 1300 négyzetméteren élvezheti a megújult irodai- és közösségi tereket, valamint a belső kertet kínáló épület szolgáltatásait.

“A tárgyalás, az egész tranzakció egy gyors döntési folyamat eredménye volt.” - kezdte mondandóját Papp-Vas Dóra, a ConvergenCE bérbeadási igazgatója. “Egy ekkora terület bérbeadása mindig nagy kihívás, ráadásul a szerződés aláírásával már csak egy további szint vár kiadásra az épületben. A gyors üzletkötést a két fél rugalmassága is segítette. Azt tapasztaljuk, hogy a nagyobb cégek kivárnak a piacon, de az igazán jó helyen lévő, felújított, magas minőséggel rendelkező, egyedi szolgáltatásokat nyújtó ingatlanokra mégis van érdeklődés. Büszkék vagyunk, hogy a ZenGarden iránt folyamatos az érdeklődés a leendő bérlőjelöltektől, ez egy igazán jó visszajelzés a munkánkra nézve.”

 

ConvergenCE