A C&W először 2007-ben kapta meg a megbízást, egy BtS (Built-to-Suit) iroda kialakítására, majd a későbbiekben a szerződésük meghosszabbításában is közreműködött. A Budapest Bank, több mint 700 alkalmazottal Békéscsaba legnagyobb munkáltatója a versenyszférában.

David M Johnston, a C&W budapesti irodabérbeadási vezetője elmondta: “Mivel az épület 2007-ben kifejezetten a bank igényei szerint került kialakításra, még mindig nagyon hatékony megoldást nyújt számukra. A C&W jelentős bérlői költség megtakarítást ért el és segítségünkkel a pénzintézet a jövőben is itt működhet tovább. Békéscsaba köztudottan nem rendelkezik jelentős irodakínálattal, így nagyon örülünk a feltételeknek melyeket a bank kapott.”

Lasetzky Frigyes, a Budapest Bank operáció és minőség vezetője kifejtette, hogy a bank azért hozta létre Bankműveleti Központját Békéscsabán 2006-ban, hogy biztosítsa a növekvő számú bankműveleti háttérfeladatok hatékonyabb elvégzését. „Az operációs központ ma már stratégiai szerepet tölt be a bank életében és az ügyfeleinek kiszolgálásában, hiszen itt zajlik a Budapest Bank háttérműveleteinek 80 százaléka. Ma már több mint 700 alkalmazottunkkal a térség egyik legnagyobb munkáltatója vagyunk, akik számára a központban modern, a 21. század követelményeinek megfelelő munkahelyeket teremtettünk” – tette hozzá. 

 

Cushman