Ezen szemléletmód útra indításával a CBRE komplex és innovatív szolgáltatást nyújt jelenlegi és leendő üzleti partnereinek. Az új irányvonalat Varga Judit MRICS vezeti, aki korábban 11 évig irányította a CBRE Tanácsadás és Tranzakció-menedzsment |Irodák magyarországi divízióját.

A CBRE megközelítésében az ügyfélkapcsolatokon van a hangsúly, hiszen a szolgáltatások optimalizálásával és a digitális alkalmazások bevonásával teljesebb, egyedülálló megoldásokat tudnak a piaci ügyfeleik számára kínálni.

“A CBRE a piaci kihívásokra reagálva mindig ügyfélreszabott megoldásokat kínált és továbbra is ezt kívánja nyújtani ügyfeleinek. Mostantól a piacon egyedülálló módon közelítjük meg üzleti partnereinket, hiszen minél több üzletág együttműködése vezet a legjobb minőségű szolgáltatáshoz, és ez a komplexitás, amit üzletfeleink egyre inkább igényelnek.” - mondta Varga Judit MRICS. “A Client Care egy olyan megközelítési mód, ami egyértelműen arról szól, hogyan tudjuk ügyfeleinket segíteni és támogatni, hogy még inkább a saját üzleti tevékenységük sikerére összpontosíthassanak, a CBRE széles szolgáltatás-palettájának igénybevételével. - mondta a frissen kinevezett igazgató.
Az egyedülálló megoldás ügyfélközpontúvá és gördülékennyé teszi az üzleti folyamatokat mind regionális, mind helyi szinten, hiszen az új divízió Lengyelországban és Csehországban már sikeresen működik.

 

CBRE