A portál közszemlére teszi a CBRE átfogó ingatlanpiaci tudásbázisát, bemutatva az évi több mint háromezer – helyi, regionális és globális szintű – kutatási beszámolót.

A CBRE új portálja – ami haladó funkciókat és keresési lehetőségeket kínál – egy új, globális, regisztrációhoz kötött elérést vezet be, amelynek segítségével az ügyfelek és a látogatók saját, személyre szabott beállításaikkal tudják a számukra legmegfelelőbb kutatási tartalmat elérni.

A portál rendszeresen hozza a CBRE globális kutatási csapatának elemzéseit, míg a közösségi média csatornáján (@CBREGR) keresztül a felhasználók valós idejű ingatlanpiaci betekintést nyerhetnek.

„A piaci információk igazi megkülönböztetést nyújthatnak a CBRE-nek, és megerősítenek bennünket abban, hogy körültekintő és piacvezető tartalmat kínáljunk ügyfeleinknek. A CBRE új portálja egy fontos lépés azon víziónk megvalósításához, hogy használható piaci információkat szállítsunk, továbbá erősítsük pozíciónkat, mint a világ vezető ingatlan-tanácsadója.” – nyilatkozta Bob Sulentic, CBRE elnök-vezérigazgatója.

„A portál lehetővé teszi, hogy személyre szabott kutatásokat és tartalmat kínáljunk ügyfeleinknek szerte a világon. Ez azért jelent egy fontos lépést előre, hogy képesek legyünk ügyfeleink igényeihez igazítani kutatásainkat.” – tette hozzá Dr. Raymond Torto, a CBRE kutatásért felelős elnöke.

 

CBRE