A Fortune „Most Admired” programja vállalati hírnév „piacvezető bizonyítványa”, a vállalati teljesítményhez kapcsolódó tulajdonságok alapján értékeli a cégeket.  A CBRE 2013-as 6,25 ponthoz képest is javított eredményén: 2014-ben 6,52 pontot kapott, ami az ingatlanszektorban a második helyezést jelenti számára. A CBRE-t különösen a szolgáltatások és a cégvezetés minősége, az innováció és a globális versenyképesség esetében értékelték.

„A CBRE ügyfelei kiszolgálásának folyamatos fejlesztésére koncentrál és így lehetséges minden tevékenységünk esetében a kiválóságra törekedni. A Fortune programjában elért idei teljesítményünk igazolja vissza erőfeszítéseinket.” – nyilatkozta Bob Suklentic, a CBRE vezérigazgatója.

1400 cégből kiválasztva a Fortune 30 ország 692 vállalatát értékelte. Az idei lista élén az Apple, az Amazon, a Google, a Berkshire Hathaway és a Starbucks végzett.

A CBRE idén ismét a legjobb globális márka lett a Lipsey kutatása szerint, immár a 13. egymást követő alkalommal.  A kereskedelmi ingatlanszektorra szakosodott, oktatást/képzést és szakmai fejlesztési szolgáltatásokat kínáló Lipsey 2001 óta méri fel az ingatlanpiaci szakértők véleményét az iparág vezető márkáiról. Több mint 100 ezer amerikai és nemzetközi szakértő vett részt a Lipsey 2014-es felmérésében, köztük ingatlantulajdonosok, befektetők, bérbeadók, bérlők, ügynökök és ingatlankezelők. A CBRE a felmérések kezdete óta vezeti a Lipsey listáját.

 

CBRE