Az Eiffel Palace irodaház a magyarországi kereskedelmi ingatlanok sorában egyedülálló módon ötvözi az értékőrzés, a műemlékvédelem, a fenntarthatóság, az energiahatékonyság, a munkaergonómia és az innováció szempontjait. A 120 éves történelmi múlttal rendelkező, 2013-ban megújult modern belvárosi irodaház – köszönhetően többek között egyedülálló építészeti koncepciójának, bérlőcentrikus üzemeltetésének és komplex szolgáltatási palettájának – 2014 év végére eléri a közel teljes kihasználtságot.
 
„Nagyon örülünk, hogy a CBRE magyarországi jelenlétének 21. évfordulóját jövőre az Eiffel Palace egyedülálló építészeti megoldásokkal büszkélkedő, környezetbarát megoldásokat alkalmazó, magas szolgáltatási színvonalat nyújtó épületében ünnepelhetjük majd. Munkatársaink száma idén több mint a duplájára nőtt, új szolgáltatásokat indítottunk, és célunk a további dinamikus növekedés. Egy évtizedet töltöttünk korábbi irodaházunkban, amelyet igazi otthonunknak éreztünk. Új irodánk a korábbinál közel kétszer nagyobb alapterületen kerül kialakításra, és a belváros szívében maradva továbbra is könnyen megközelíthető, központi helyen tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket.” – kommentálta a szerződés aláírását Kibédi Varga Lóránt, a CBRE ügyvezető igazgatója.
 
Kovács Attila, az épületet fejlesztő és üzemeltető Horizon Development Kft. ügyvezetője örömmel köszönti az új bérlőt az Eiffel Palace irodaházban, és egyben a projekt építészeti koncepciójának elismeréseként is értékeli a Fortune 500 listáján egyedüli ingatlan-tanácsadóként szereplő CBRE döntését. „Ingatlanfejlesztőként mindig a legnagyobb elismerés számunkra, ha a funkcionalitással párosuló gyönyörű esztétikai megoldások, és az épület hosszú távú gazdaságos működését biztosító innovatív technológiák nyújtotta előnyök bérlőink számára valódi vonzerőt jelentenek. Külön öröm, amikor olyan bérlő hozza meg ezt a döntést, akinek cégfilozófiája és értékrendje összecseng a mi meggyőződésünkkel mind a fenntarthatóság, mind a minőségi szolgáltatás és ügyfélcentrikusság terén.”
 
Kerekes István bérbeadási igazgató hozzátette: „Kezdetektől fogva az volt a célunk, hogy az Eiffel Palace-t olyan bérlőkkel töltsük meg, akiknek neve és elismertsége garancia arra, hogy az épület ne csak az építészeti érték és minőség miatt legyen a legjobb irodaház Budapesten. A CBRE-vel kötött megállapodás ennek a törekvésnek volt az egyik nagyon fontos eleme. Roppant büszkék vagyunk arra, hogy a világ vezető ingatlan-tanácsadó vállalata végül mellettünk döntött. További elégedettségre adhat okot, hogy mindössze 8 hónappal az átadás után az épület kihasználtsága meghaladja a 90%-ot.”

 

 

CBRE