A világ egyik vezető nemzetközi pénzügyi magazinja, az Euromoney minden évben megkérdezi olvasóit, mely cégeket tartják iparáguk vezetőjének. A világ 160 országában élő vállalati felsővezetők és intézményi befektetők határozzák meg az ingatlanpiac legjobb tanácsadóit, bankjait és fejlesztőit globális, régiós és országos szinten egyaránt. A CBRE hét régiós díjat is elnyert, köztük a „Nyugat-Európa Legjobb Tanácsadója”-t, „Ázsia Legjobb Befektetési Alapkezelő”, illetve 19 országban bizonyult a „Legjobb Tanácsadó”-nak. A CBRE összesen 72 díjat nyert. A kelet-közép-európai régióban16 díjat hozott el, köztük a Legjobb értékbecslő” díját, illetve a „Legjobb ingatlanszolgáltató” kitüntetést Csehországban, Lengyelországban és Magyarországon. Európában 35 díjat nyert el a CBRE, ennek 45 százalékát, 16 díjat a kelet-közép-európai régióban.
 
„Boldog vagyok, hogy ismét mi lehettünk a legjobb értékbecslők Közép-Kelet-Európában” – értékelte az eredményeket Graham MacMillan, a CBRE közép-kelet-európai értékbecslési és tanácsadási vezetője.
 
„Rendkívül büszke vagyok, hogy – annak ellenére, hogy jelenleg milyen nehéz a piaci helyzet Magyarországon – idén a CBRE mind a négy díjat elnyerte Magyarországon: mi lettünk a „Legjobb Ügynökség, a „Legjobb Bérbeadó”, a „Legjobb Értékbecslő” és a „Legjobb Kutató”. Ráadásul, ezeket a díjakat az ügyfelek szavazatai alapján ítélte meg a Euromoney, ami a lehető legnagyobb elismerés számunkra. Biztos vagyok benne, hogy a budapesti irodánk minden tagja nagyon büszke az elért eredményekre – amit ezúton is szeretnék megköszönni.” – mondta Konthur Adrienne, a CBRE magyarországi ügyvezetője.
 

 CBRE