Lengyelországban a Colliers International öt új varsói irodaépület és két logisztikai park (Varsóban és Sziléziában) üzemeltetését nyerte el, összesen több mint 86 000 m2-en. A portfólió részét képzik többet „A” kategóriás irodaépületek is, mint például az IO-1 22 000 m2-es méretével, a Crown Point 10 500 m2-el, valamint a több mint 8 000 m2 bérbe adható területtel rendelkező Crown Tower.

A regionális győzelem Magyarországon három, Budapest vonzáskörzetébe tartozó ipari ingatlanra vonatkozik összesen 71 000 m2-en, köztük szerepel a gyógyszeripari tevékenysége miatt specifikus bérlői igényekkel rendelkező Pharma Park.

Bulgáriában a Colliers egy Szófiában található, közel 10 000 m2-es bérbe adható területtel rendelkező irodaépület üzemeltetésének új megbízottja.

A kelet-európai régióban a Colliers International összesen 79 kereskedelmi ingatlant üzemeltet – köztük irodaépületeket, logisztikai területeket és kiskereskedelmi ingatlanokat - melyek összterülete meghaladja az 1,3 millió m2-t, becsült értékük pedig több mint 3 milliárd EUR.

 

Colliers