Az újonnan kialakított, 4. emeleti iroda további 118 helyet biztosít a dolgozók számára, valamint kialakításra került egy 80 fő befogadására alkalmas, több funkciós konferencia terem is. A 3. emeleti iroda elosztásnak és megjelenésének tükörképe a 4. emelet is, ugyanúgy egy légtérű, ahol 9 különböző méretű, úgynevezett csendes szoba áll rendelkezésre, és 4 nagyobb tárgyalóterem (5 fős, 10 és 16 fős), valamint egy közel 40 fős étkező rész a személyzet részére. A tárgyalókat Magyarország ikonikus várairól nevezték el.


A PSC továbbra is fontos feladatokat lát el a Global Occupier Services üzletágon belül, különböző folyamatok, eszközök, technikai megoldások és szolgáltatásokon keresztül nyújt segítséget ügyfeleinek, melyek által eredményesebben, költséghatékonyabban képesek működni az ingatlanpiacon. Szolgáltatásaik: strategic consulting, integrated facilities management, project & development services, portfolio administration és transaction management. Budapestről, a Cushman & Wakefield GOS csapata egyszerre dolgozza ki a jövőre vonatkozó stratégiai terveket ügyfelei számára, miközben eleget tesz a napi operációs feladatainak is.

Byron Tudor, Head of Portfolio Services Centre:
„Az, hogy a Cushman & Wakefield egy teljes emelettel bővült, azt bizonyítja, hogy a vállalat továbbra is elkötelezett a PSC munkája mellett. Az elmúlt egy évben sikerült megduplázni csapatunk létszámát, ami az ügyfeleink számának növekedését tükrözi. Míg a legjelentősebb létszámnövekedést a Portfolio Lease Administration csapatán belül hajtottuk végre, a Global Occupier Service összes szolgáltató része és csapata azon fáradozik, hogy a PSC Budapest a lehető legszéleskörűbb támogatást tudja nyújtani a sikerek eléréséhez. A részlegbe és az infrastruktúrába fektetett folyamatos beruházásokkal lehetőséget biztosítunk arra, hogy létrehozzunk egy tudásközpontot, hatékonyan és következetesen vezetve, egyre jobb szolgáltatást nyújtva ügyfeleink részére.

Richard Middleton a GOS vezetője hozzátette:
„Kihívásokkal teli időszakon vagyunk túl, azon fáradoztunk, hogy máshogy, jobban és eredményesebben végezzük a dolgunkat az ügyfeleink érdekében, a PSC Budapest gyors növekedése demonstrálja a sikerességünket e téren, és mivel továbbra is ez a cél és, hogy a lehető leghatékonyabb szolgáltatást tudjuk nyújtani, biztos vagyok benne, hogy további növekedés várható.

Az új emelet irodakialakítását a Cushman & Wakefield Project & Development Services üzletága végezte.

Csikós Ádám, Partner, a Cushman & Wakefield budapesti PDS üzletágának vezetője elmondta: „Egy már működő iroda bővítésekor a legnehezebb, hogy az újonnan kialakított terület hasonlítson is az eredetire, legyen ugyan frissebb, de ne sokkal szebb. Sajnos ebben az esetben ez nem sikerült: a 4. emelet kialakítása annyira jól lett, hogy most a 3. emeleti területet vagyunk kénytelenek felújítani. Mindenesetre sokat tanultunk az első ütem tapasztalataiból: nagyobb lett a konyha és egy oktatásra és előadásokra, tréningek tartására is alkalmas multifunkciós terem is kialakításra került.”

 

Cushman & Wakefield