A 21.150 négyzetméter bruttó bérbeadható irodaterülettel rendelkező Váci Corner a Váci úti irodafolyosón, Budapest leggyorsabban fejlődő üzleti alpiacán található. Az épület tervezése során a BREEAM Europe Commercial ’Kiváló’ nemzetközi zöld minősítés megszerzése volt a cél, amelyet az új irodaház az eddigi legmagasabb pontszámmal ért el a hazai minősített épületek közül.

A Cushman & Wakefield feladata az épület üzemeltetése mellett, az irodakialakítási munkálatok felügyelete, továbbá a bérlők igényeinek maximális kiszolgálása lesz. A cég az épület átadása után egy a helyszínen folyamatosan rendelkezésre álló csapattal biztosítja majd a bérlők részére a magas minőségű szolgáltatásokat.

Scharek Zoltán Partner, a Cushman & Wakefield ingatlanüzemeltetési csapatának vezetője elmondta: “Nagy örömmel kezdünk bele ennek az egyedülálló, modern irodaháznak az előkészítő üzemeltetési munkálataiba, mely a HB Reavis első fejlesztése Magyarországon. Biztosak vagyunk benne, hogy Ügyfelünk elégedett lesz szolgáltatásainkkal és hosszú távú üzleti kapcsolatnak nézünk elébe.”

Radnóty Zoltán, a HB Reavis magyarországi ügyvezető igazgatója hozzátette: “Bízunk abban, hogy vonzó alternatívát jelent majd a Váci Corner irodaház, amely a Cushman & Wakefield ingatlan tanácsadóval közösen nyújtott kiváló minőségű szolgáltatásokat ötvözi egy hatékony, zöld épület előnyeivel. A C&W ingatlanüzemeltetés terén szerzett hazai tapasztalata továbbá biztosítja a működési költségek optimalizálását is, ezzel is hozzájárulva a bérlői igények maradéktalan kiszolgálásához.”

A Cushman & Wakefield Magyarország vezető ingatlanüzemeltető vállalataként jelenleg 647,000 négyzetméter ingatlant kezel, melyből 161,972 négyzetméter iroda. 

 

Forrás: Cushman