A LeasePlan 31 országban van jelen, 6,500 dolgozóval, akik több, mint 75,000 ügyfél flottáját kezelik. A vállalat által kezelt teljes flotta 1,3 millió járművet jelent világszerte. A LeasePlan a világ piacvezető flottakezelő vállalata, helyi irodájuk 2005 óta van az épületben.

David M Johnston MRICS, a C&W budapesti irodabérbeadási vezetője elmondta: “A LeasePlan az ügyfelünk (a Bérbeadó) egyik kulcs bérlője és nagyon jó hír, hogy ismét hosszú távra elkötelezték magukat az épület iránt. A dél-budai iroda alpiac továbbra is a legmagasabb kihasználtsággal rendelkezik a városban, itt jelenleg az üresedés 10 százalék, mely a teljes budapesti 15,7 százalékhoz képest nagyon jónak mondható. Ez a mutató még kiemelkedőbb annak tudatában, hogy a budapesti irodapiac kihasználatlansága sosem süllyedt még 10 százalék alá.”

Dávid Ágnes, a LeasePlan HR menedzsere hozzátette: “A budapesti irodapiac kimerítő vizsgálata után úgy éreztük, hogy a szerződésünk meghosszabbítása a jelenlegi területen a legoptimálisabb megoldás a helyi irodánk számára. Az ügylet lezárása után, most a magyarországi vállalatunk fejlesztésére szeretnénk leginkább koncentrálni.”

 

 

Cushman