A New Work a jövő megoldásaiban gondolkodó flex office szolgáltató, amely új generációs szolgáltatott irodaterületeket kínál. A cég már a kezdetektől fogva a bérlők és a bérbeadók számára nyújtott szolgáltatások korszerű megközelítésére összpontosított. Ebben az évben a cég új termékeket vezetett be az irodaterület-kezeléssel kapcsolatban, és két új területet is elindított Lengyelországban - a Neon-t Gdańskban és a Hi Piotrkowska-t Łódźban. Az New Work alkalmazás a legfrissebb újdonságuk az ügyfelek számára, amelyet azért hoztak létre, hogy a digitális menedzsment lehetőségének köszönhetően az irodát még könnyebben és biztonságosabb módon tudják használni. Az irodai szegmens digitalizálása a jövő, amely valósággá válik, és a változások mostantól gyorsabban megvalósulnak majd, mint valaha.

Eddig a technológiai megoldások elsősorban a területeink kezelésére összpontosítottak. Most, a COVID-19 miatt új kihívások, teljesen új igények merülnek fel a bérlőkkel való kommunikáció terén.

A jelenlegi helyzetre reagálva egy ügyfeleink számára elérhető alkalmazást fejlesztettünk. De itt nem állunk meg: további digitális megoldások bevezetésére készülünk. Azt szeretnénk, hogy a New Work a rugalmas megoldások szinonimája legyen, nemcsak az általunk kínált területet, hanem a hozzáférést és az irodai menedzsmentet illetően is - mondja Hubert Abt, az New Work alapítója és vezérigazgatója. Minden szolgáltatás egy helyen A New Work alkalmazás intelligens megoldásokat kínál a bérlők számára. Az alkalmazáson belüli áruháznak köszönhetően az ügyfelek könnyedén hozzáférhetnek az extra szoláltatásokhoz és a teljes termékpalettához. Az alkalmazás lehetővé teszi a tárgyalótermek,vagy parkolás lefoglalását vagy IT szolgáltatás megrendelését. A gyors problémamegoldás érdekében ticket rendszer segítségével lehet jelenteni az esetleges problémákat.

A kommunikáció egy másik kulcsfontosságú funkció. Mind az ügyfelek és a New Work csapata között, mind pedig a bérlők egymás között. Először is, a beépített kommunikációs felület segít korlátozni a fizikai kapcsolatot a bérlők és az üzemeltető képviselői között, miközben az alkalmazás révén mégis fokozza a kommunikációt. Ráadásul minden felhasználó hozzáfér a platform közösségi hírcsatornájához, ahol információkat közölhet a termékeiről és szolgáltatásairól, vagy állásajánlatokat, felméréseket és egyéb érdekes híreket tehet közzé.

Az alkalmazáson belül az irodák általános használatával kapcsolatos kérdéseket és válaszokat is elérhetik az ügyfelek, valamint a COVID-19-el kapcsolatos tájékoztatásokat. Jelenleg a New Work alkalmazás Lengyelországban (Varsó: Wola Retro, Kaleńska, Neopark, Gdańsk: Neon) és Magyarországon (A100 és BJ48) a megjelölt irodaházakban elérhető. A New Workről Az New Work az egyik vezető flex office irodapiaci szolgáltató Közép- és Kelet-Európában.

A 2012-ben alapított társaság három országban üzemeltet irodákat: Lengyelországban (Varsó, Krakkó, Gdańsk és Łódź), Magyarországon (Budapest, Budaörs) és Csehországban (Prága). Összesen 16 irodaházat üzemeltet, összterülete 43 ezer négyzetméter. Az New Work szolgáltatásait eddig olyan szervezetek választották, mint többek között a LOT, a Lufthansa és a Tata. Kapcsolat: Sonia Zieleniewska Marketing & product development manager, New Work tel.: +48 505 314 035 e-mail: [email protected] Weronika Janda 38 Content Communication Tel.: +48 504480184 e-mail: [email protected]

 

New Work Offices