Simon Virág, a Royal Canin Magyarország Kft. ügyvezetője elmondta: „Új irodánk kibérlésénél segítséget kaptunk a költözés lebonyolításában is, ez rendkívül megkönnyítette a dolgunkat. Az Eston közreműködésével új székhelyünk használatba vétele gyorsan, zökkenőmentesen megtörtént.”

Salamon Adorján, az Eston International vezérigazgatója hozzátette: „Munkatársaink piacismerete és rátermettsége jelentősen lerövidítette a felek közötti egyeztetést. A tranzakció sikeres és teljes körű lebonyolításába PM részlegünket is bevontuk, így a cégen belüli szinergiák kihasználásával magasabb szintű szolgáltatást tudtunk nyújtani ügyfelünknek.” A cégvezető hozzátette: „Tapasztalataink szerint, az irodabérleti szerződések letárgyalásához kevesebb időre van szükség, ha a bérlő-jelölt a megállapodás aláírása után is kap támogatást a székhely áthelyezéséhez. PM és irodabérleti csapatunk szoros együttműködésének célja, hogy ügyfeleink az irodabérlés teljes egészét szervezett, gördülékenyen lebonyolított folyamatnak lássák, és előnyeit mielőbb élvezhessék.”

Az irodaház a bérlők körében népszerű dél-budai régióban található, melyben jelenleg valamivel több, mint hétezer négyzetméternyi irodaterület érhető el, egy szinten akár 1.000-1.300 négyzetméteres irodák is kialakíthatók.


 

OGH