A Mazars olyan nemzetközi, integrált és független szervezet, amely a könyvvizsgálat, a számvitel, valamint az adó-, pénzügyi és üzleti tanácsadás területén nyújt szolgáltatásokat ügyfeleinek. A Mazars a világ több mint 90 országában van jelen: 40 400 szakember tudására támaszkodva segíti ügyfeleit fejlődésük minden szakaszában. A Magyarországon 1991 óta jelen lévő Mazars az egyik vezető hazai könyvvizsgáló és tanácsadó vállalat.

„Elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy az eddiginél is magasabb színvonalú, „A+” kategóriás, környezetbarát technológiával rendelkező és az innovatív munkakörnyezet kialakítását támogató irodaépületbe helyezzük át székhelyünket” – fogalmazott Philippe Michalak Budzan, a Mazars ügyvezetője. „A Váci Greens „F” épület ideális választás számunkra, mert a jelenleg elérhető legjobb színvonalat képviseli, rugalmas, napfényes, élhető tereket és számos házon belüli szolgáltatást biztosít.”

„Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy egy újabb, rendkívül jelentős bérlő fektette bizalmát a Váci Greens-be, amely visszaigazolja számunkra, hogy az irodapiac fenntartható jövőjének megteremtése és megtartása érdekében tett környezetvédelmi és társadalmi felelősségvállalási célkitűzéseink szerint végzett tevékenységünk nagyon sikeres” –mondta Püschl Nikolett, az Atenor Hungary Bérbeadási Vezetője.

„A Váci Greens fejlesztésünk utolsó épületét idén októberben adtuk át, mellyel lezárult egy évtized munkája, befejeztük a főváros egyik legmeghatározóbb és legsikeresebb megaprojektjét. A koncepciónkat maximális siker igazolja, mivel a teljes 123.000 m2 irodaterületből 102.000 m2 már kiadásra került vezető multinacionális bérlőknek, továbbá a 6 épületből 5 irodaház eladásra került különböző hazai és nemzetközi befektetőknek.” – tette hozzá Püschl Nikolett.

Az Atenor által fejlesztett, környezettudatos, ergonomikus Váci Greens, exkluzív irodákat kínál 130 000 négyzetméteren. Az irodapark hat épületből áll, melyek között hatalmas belső kert és sétálóutca, úgynevezett „piazza” teremt egyedi és inspiráló környezetet. Az irodakomplexum a mai kor bérlőinek, valamint a jövő generációjának igényeire és vágyaira hangolódva ad otthont számos piacvezető nagyvállalatnak.

A Váci Greens a közkedvelt Váci úti Irodafolyóson található, Budapest elsőszámú üzleti negyedében. Alig 3 perc sétatávolságra helyezkedik el a Duna Plaza Bevásárlóközponttól, illetve a Gyöngyösi utca metrómegállótól. A top lokáció, a legmagasabb minőségű műszaki tartalom, a házon belüli szolgáltatások sokasága és változatossága mindaz, amelynek köszönhetően a Váci Greens úttörő szerepet tölt be a budapesti irodapiacon.

A tranzakció során a Bérlőt a Robertson, az Atenort pedig a Cushman & Wakefield képviselte.


Atenor