A nemzetközi irodakereső Ausztria, Horvátország, Magyarország, Románia, Szerbia, Spanyolország után, Anglia irodapiacát teszi mindenki számára egyszerűen elérhetővé, a www.officerentinfo.co.uk portál segítségével.

A portál teljes rálátást biztosít az angliai irodapiacra, történéseire, részletes információkkal, tulajdonosi, bérbeadói kontakt adatokkal mutatva be az angliai irodaházakat, az angol piac kiadó irodakínálatát. Mindezeknek köszönhetően a potenciális irodabérlők egyszerűen és gyorsan tájékozódhatnak az irodabérlési lehetőségekről, informálódhatnak az irodaházakról, az angliai irodapiacról.

Anglia zöld irodaházai külön megjelennek a hálózat zöld iroda portálján, a greenbuildinginfo.eu-n is. A portál Európa 28 országának zöld irodapiacát fogja össze szakmai és irodabérlési szempontból egyaránt.

Az officerentinfo.co.uk egy hiánypótló "szolgáltatás" Angliában, ami új lehetőségeket hordoz magában az angol és nemzetközi irodapiac szereplői számára. Ennél egyszerübb sosem volt az angol irodaházaknak és az irodakeresőknek, hogy egymásra találjanak, hogy bekerüljenek az online irodakeresés körforgásába. Mindezt tovább támogatja a portál iphone és android alkalmazása is.

Irodakereso.info